Squid Game: Αποφεύγει να μάθει τι γίνεται στη 2η σεζόν ένας από τους πρωταγωνιστές

Το ερώτημα όμως είναι γιατί;
15 Ιουλίου 2022 08:16
Squid Game: Αποφεύγει να μάθει τι γίνεται στη 2η σεζόν ένας από τους πρωταγωνιστές

Οι συντελεστές και ηθοποιοί του Squid Game μόλις που πρόλαβαν να πανηγυρίσουν τις 14 υποψηφιότητές τους στα βραβεία Emmy 2022 και ήδη άρχισαν τις συνεντεύξεις δεξιά κι αριστερά. 

Ο πρωταγωνιστής του σόου, Lee Jung-jae που θα είναι από τα σίγουρα πρόσωπα που θα επιστρέψουν στη 2η γύρα των "Παιχνιδιών του Καλαμαριού", δήλωσε πως αποφεύγει να μάθει τι γίνεται στην επόμενη σεζόν. Ο "Seong Gi-hun/Παίκτης 456" του Squid Game αποκαλύπτει στο Indiewire ότι δε θέλει να σποιλαριστεί για την 2η σεζόν, ώστε να κρατήσει την αγωνία και την πρώτη αντίδρασή του για να ωφελήσει την ερμηνεία του. 

Ο Jung-jae είπε τα εξής: 

Πεθαίνω να μάθω και εγώ τι γίνεται! Αλλά προσπαθώ πολύ να μην ρωτήσω τον σκηνοθέτη καμία ερώτηση, επειδή πρέπει να έχω αυτό το έκπληκτο συναίσθημα όταν θα διαβάσω το σενάριο για πρώτη φορά , ώστε να μπορέσω να μεταφέρω αυτό το έντονο συναίσθημα στην ερμηνεία μου. 

Μάλιστα, το μέσο τον ρωτάει εάν θα βάψει ξανά τα μαλλιά του με τον "456" να λέει πως δεν γνωρίζει, αλλά θα φροντίσει να ρωτήσει τον σκηνοθέτη (Hwang Dong-hyuk) την επόμενη φορά. 

Η 2η σεζόν του Squid Game επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα από το Netflix, χάρη σε ένα λιτό teaser. Ωστόσο, καλύτερα να κάνετε υπομονή γιατί μάλλον θα το δούμε προς 2024 μεριά στις οθόνες μας. 

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους, το Netflix ετοιμάζει και το "πραγματικό" ριάλιτι του Squid Game με το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο είδος, ενώ δέχεται και ελληνικές συμμετοχές. Ακόμη αναπτύσσεται και σατιρική σειρά για το πως έγινε η καλύτερη σειρά του κόσμου. 

Tags: