Kaos: Ο Jeff Goldblum θα είναι ο νέος Δίας στην αρχαιοελληνική κωμική σειρά του Netflix

Αντικαθιστά τον Hugh Grant στον κεντρικό ρόλο
13 Ιουλίου 2022 22:26
Kaos: Ο Jeff Goldblum θα είναι ο νέος Δίας στην αρχαιοελληνική κωμική σειρά του Netflix

Το Netflix ετοιμάζει μια αρχαιοελληνικού χαρακτήρα κωμική σειρά, ονόματι KAOS από την σεναριογράφο και δημιουργό Charlie Covell. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Deadline μαθαίνουμε όμως ότι ο Hugh Grant δε θα παίξει τελικά τον Δία, έναν από τους κεντρικούς ρόλους της σειράς. Ο Jeff Goldblum, που έρχεται ζεστός από το Jurassic World: Dominion, θα πάρει τη θέση του ως ο ηγέτης των Θεών του Ολύμπου. 

Ο Goldblum θα παίξει πλάι σε ένα ανσάμπλ cast ηθοποιών που αποτελείται από τους: Janet McTeer, Cliff Curtis, David Thewlis, Killian Scott, Aurora Perrineau, Misia Butler, Leila Farzad, Nabhaan Rizwan, Rakie Ayola και Stanley Townsend

Σύμφωνα με την πλοκή ο Δίας παρουσιάζεται ως ένας ανασφαλής αλλά γεμάτος οργή και εκδίκηση πανίσχυρος θεός, που έχει βαρεθεί να είναι βασιλιάς των πάντων. Μια μέρα ξυπνά όμως και ανακαλύπτει μια ρυτίδα στο πρόσωπό του. Τα νεύρα του σπάνε αμέσως και αρχίζει να βλέπει εχθρούς παντού, καθώς πιστεύει ότι το τέλος του είναι κοντά. 

Σύμφωνα με την σύνοψη που υπάρχει στο Netflix η ιστορία έχει ως εξής: 

Μια σειρά που μπλέκει διάφορα ήδη μεταξύ τους και βάζει μια μοντέρνα πινελιά στην Ελληνορωμαϊκή μυθολογία, εξερυνώντας θεματολογίες όπως τα φύλα, την πολιτική, την εξουσία και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο. 

Σύμφωνα με την Covell η παραγωγή θα είναι εφάμιλλη του "Game of Thrones", όπως επίσης και ότι θα συνδυάζει το μαύρο χιούμορ με το δράμα, αλλά και πιο σκοτεινά στοιχεία. Μιλώντας στο RadioTimes.com πέρυσι, η Charlie Covell εξήγησε τις βασικές ιδέες του «Kaos». 

«Βασικά είναι σαν μια σύγχρονη αναπαράσταση της ελληνικής μυθολογίας, οπότε είναι μια μεγάλη σειρά», είπε. «Είναι μια σειρά 10 ωρών για το Netflix, και ελπίζουμε ότι θα είναι του επιπέδου του Game of Thrones». Και πρόσθεσε: «Είναι σύγχρονο αλλά διαφορετικό. Και παίρνει βασικά τους μύθους και τους ανατρέπει. Και έτσι, ξεκινάμε με τον Ορφέα και την Ευρυδίκη, οι θεοί είναι σαν μια τεράστια δυσλειτουργική οικογένεια, θα πρέπει να είναι αστείο και σκοτεινό και δραματικό».  

Το Kaos θα αποτελείται από 8 επεισόδια και τα γυρίσματά του θα ξεκινήσουν εντός του καλοκαιριού.