Black Mirror: Γεμάτη αστέρια η 6η σεζόν με Aaron Paul, Zazie Beetz και πολλούς ακόμη

Και με περισσότερα επεισόδια σε σχέση με την 5η σεζόν
13 Ιουλίου 2022 21:37
Black Mirror: Γεμάτη αστέρια η 6η σεζόν με Aaron Paul, Zazie Beetz και πολλούς ακόμη

Το Black Mirror αναμένεται να κάνει μια άκρως δυναμική επιστροφή στο Netflix και τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν για την 6η σεζόν το αποδεικνύουν. 

Το Variety μεταδίδει πως ο Aaron Paul του Breaking Bad και Westworld, η Zazie Beetz των Atlanta και "Joker", η Kate Mara του House of Cards και ο Josh Hartnett (Penny Dreadful, Black Hawk Down) είναι μερικά από τα δυνατά χαρτιά που θα επιστρατεύσουν τα νέα επεισόδια της 6ης σεζόν.

Επίσης μαζί τους, ο ανερχόμενος Βρετανός ηθοποιός Paapa Essiedu (Men), Danny RamirezClara RugaardAuden Thornton, και Anjana Vasan./

Επίσης, αναμένεται η 6η σεζόν του Black Mirror να περιλαμβάνει περισσότερα επεισόδια από την 5η που είχε μόλις τρία, αν και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση ως προς τον συγκεκριμένο αριθμό. 

Οι πρώτες πληροφορίες για την 6η σεζόν του Black Mirror, σύμφωνα με το Variety, λένε πως υπόσχεται ακόμη πιο κινηματογραφικού επιπέδου παραγωγή, καθώς κάθε επεισόδιο θα γυρίζεται σαν μια ξεχωριστή ταινία. Θα εντείνει δηλαδή ακόμη περισσότερο το ύφος και το υψηλό επίπεδο παραγωγής αλλά και την διάρκεια (άνω των 60 λεπτών) όπως έκαναν οι πρόσφατες δύο σεζόν του. Προς το παρόν έχει αρχίσει η διαδικασία του casting. 

Άγνωστο παραμένει το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων του Black Mirror ή πότε θα προβληθούν.