Emmy 2022: Συνεχίζει να γράφει ιστορία το Squid Game του Netflix

Η πρώτη μη-αγγλόφωνη σειρά που γίνεται υποψήφια στο θεσμό
13 Ιουλίου 2022 19:15
Emmy 2022: Συνεχίζει να γράφει ιστορία το Squid Game του Netflix

Το Squid Game (Παιχνίδι του Καλαμαριού) του Netflix συνεχίζει να γράφει τηλεοπτική ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη μη-αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία των βραβείων Emmy που είναι υποψήφια στην κατηγορία Καλύτερης Δραματικής Σειράς. 

Οι υποψηφιότητες των βραβείων της Τηλεοπτικής Ακαδημίας ανακοινώθηκαν χθες το βράδυ ώρα Ελλάδος και το η σειρά φαινόμενο του Hwang Dong-hyuk απέσπασε συνολικά 14 υποψηφιότητες στα Emmy 2022. Ανάμεσά τους ο Lee Jung-jae (Παίκτης 456) για Α' Ανδρικού ρόλου, η Jung Ho-yeon (Παίκτρια 67) για Β' Γυναικείου, Park Hae-soo (Παίκτης 69), Park Hae-soo (Παίκτης 218) για Β' Ανδρικού, Oh Yeong-su (Παίκτης 001) και Lee You-mi (Παίκτρια 240) για Καλύτερο guest ρόλο. 

Την παράδοση των τηλεοπτικών βραβείων με τις μη-αγγλόφωνες σειρές είχε σπάσει το Squid Game από τα SAG Awards 2022 και τις τηλεοπτικές Χρυσές Σφαίρες 2022. 

Η 2η σεζόν του Squid Game επιβεβαιώθηκε πρόσφατα με κάθε επισημότητα από το Netflix, χάρη σε ένα λιτό teaser. Ωστόσο, καλύτερα να κάνετε υπομονή γιατί μάλλον θα το δούμε προς 2024 μεριά στις οθόνες μας. 

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους, το Netflix ετοιμάζει και το "πραγματικό" ριάλιτι του Squid Game με το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στο είδος, ενώ δέχεται και ελληνικές συμμετοχές. 

Για να δείτε όλες τις υποψηφιότητες των βραβείων Emmy 2022 πατήστε εδώ. 

Τα 74α Βραβεία Emmy θα διεξαχθούν στις 12 Σεπτεμβρίου (ξημερώματα Τρίτης 13/09 για την Ελλάδα), χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε ακόμη ποιος ή ποιοι θα είναι οι παρουσιαστές της λαμπερής βραδιάς.