Τρελές περιπέτειες σάς περιμένουν στην 3η σεζόν της Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τώρα το επίσημο βίντεο του νέου κύκλου
12 Ιουλίου 2022 09:52
Τρελές περιπέτειες σάς περιμένουν στην 3η σεζόν της Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από την 3η σεζόν του Harley Quinn, η οποία θα φτάσει στις οθόνες σας μέσα από το HBO Max, στις 28 Ιουλίου.

Harley Quinn και Poison Ivy ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο Gotham με νέες τρελές περιπέτειες και αυτό φαίνεται από το ολοκαίνουργιο βίντεο. Αξίζει να αναφερθεί πως στο νέο κύκλο θα δείτε ως guests τους Diedrich Bader ως Batman, Chris Meloni ως Commissioner Gordon, Sanaa Lathan ως Catwoman, Briana Cuoco ως Barbara Gordon aka Batgirl και Harvey Guillén ως Nightwing.

Η επίσημη σύνοψη για την 3η σεζόν:

Το χάος και η τρέλα συνεχίζονται στην 3η σεζόν αυτής της απίστευτης κωμικής σειράς κινουμένων σχεδίων. Τελειώνοντας με το “Eat. Bang! Kill. Tour”, η Harley Quinn (Kaley Cuoco) και η Poison Ivy (Lake Bell), επιστρέφουν στο Gotham, ως το νέο ισχυρό ζευγάρι της DC. Φυσικά, μαζί με το άρρωστο πλήρωμά τους που αποτελείται από τους King Shark (Ron Funches), Clayface (Alan Tudyk), Frank the Plant (JB Smoove).

Για την ιστορία, η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn, στην προσπάθειά της να τα καταφέρει μόνη της, αφού άφησε τον Joker (Alan Tudyk). Στην προσπάθεια αυτή, ότι μπορεί να τα βγάλει πέρα “solo”, σχηματίζει το δικό της crew που αποτελείται από εμβληματικούς χαρακτήρες.

Η 3η σεζόν της Harley Quinn θα παίξει στο HBO Max στις 28 Ιουλίου. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.