American Horror Stories: Περίεργες κούκλες κοιτάζουν επίμονα στη νέα εικόνα της 2ης σεζόν

Υπομονή μέχρι την επόμενο μήνα και την πρεμιέρα του νέου κεφαλαίου
22 Ιουνίου 2022 12:29
American Horror Stories: Περίεργες κούκλες κοιτάζουν επίμονα στη νέα εικόνα της 2ης σεζόν

Η τηλεοπτική σειρά American Horror Stories των Ryan Murphy και Brad Falchuk πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες σας τον Ιούλιο, με την 2η σεζόν. Έτσι, το FX έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία ολοκαίνουργια αφίσα, που μας προετοιμάζει για ένα νέο εφιαλτικό κεφάλαιο.

Το νέο poster art της σειράς κυκλοφόρησε στο Twitter και περιλαμβάνει τρία πρόσωπα με έντονο μακιγιάζ και μεγάλα μάτια που κοιτάζουν επίμονα και φυσικά προκαλούν, ανατριχίλα. Το American Horror Stories είναι το spin-off της βραβευμένης σειράς τρόμου, American Horror Story και στην 1η σεζόν είδαμε να παίζουν μεταξύ άλλων οι εξής ηθοποιοί: Sierra McCormick, Paris Jackson, Merrin Dungey, Selena Sloan, Ashley Martin Carter, Valerie Loo, Devyn LaBella και Troy Castaneda.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Προς το παρόν, δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλοκή ή τα νέα μέλη του cast για τη 2η σεζόν, αλλά σίγουρα μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα έχουμε και το πρώτο trailer.

Η 2η σεζόν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.