LOTR Rings of Power: Αυτά είναι τα "νέα" Orcs από τη σειρά του "Άρχοντα" της Amazon (ΦΩΤΟ)

Δείτε για πρώτη φορά και με λεπτομέρεια τα Orcs από την prequel σειρά του Lord of The Rings
21 Ιουνίου 2022 18:37
LOTR Rings of Power: Αυτά είναι τα "νέα" Orcs από τη σειρά του "Άρχοντα" της Amazon (ΦΩΤΟ)

Ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά πλάσματα και σκηνές της τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών είναι αυτές με τις ορδές των Orcs. Τώρα που το σύμπαν πραγματοποιεί το τηλεοπτικό του ντεμπούτο με τη σειρά "The Lord of The Rings: The Rings of Power" ήρθε η ώρα να πάρουμε μια πρώτη και λεπτομερέστατη γεύση από τα Orcs εκείνης της εποχής. 

Ως γνωστόν το Rings of Power διαδραματίζεται στη Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης και έτσι τα εν λόγω αιμοδιψή πλάσματα βρίσκονται διασκορπισμένα, χιλιάδες χρόνια πριν γίνουν η πανίσχυρη δύναμη που ισοπέδωσε μετέπειτα τις δυνάμεις των ανθρώπων και των elves. 

Όπως αποκαλύπτονται στις αποκλειστικές εικόνες του IGN, ο πληθυσμός των Orcs είναι τόσο μικρός που κυριολεκτικά παλεύουν για την επιβίωσή τους. 

Δείτε εικόνες από τα Orcs του Rings of Power

O επικεφαλής των προσθετικών εφέ της σειράς, Jamie Wilson, αναφέρει  τα εξής για την εμφάνιση των Orcs στη σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών: 

Πιστεύουμε ότι ήταν σωστό το να δείχνουν διαφορετικά, σαν μέρος μιας πιο άγριας, πιο ωμής, Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, πιο κοντά δηλαδή προς το τέλος της Πρώτης Εποχής. Όταν τους γνωρίζουμε δεν είναι ακόμη οργανωμένα σε στρατιές, είναι διασκορπισμένα και παλεύουν να βρουν τροφή. Μια εντελώς διαφορετική εποχή στην ιστορία τους. 

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Στους συντελεστές συναντάμε τον JA Bayona σε ρόλο εκτελεστικού παραγωγού και σκηνοθέτη μερικών επεισοδίων, καθώς και τους JD Payne και Patrick McKay ως showrunners. 

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.