Το Ms. Marvel απέκτησε σύνδεση με το Spider-Man: No Way Home

Χάρη σε μια ιδέα του Kevin Feige
16 Ιουνίου 2022 19:18
Το Ms. Marvel απέκτησε σύνδεση με το Spider-Man: No Way Home

SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ MS. MARVEL


Το πρώτο επεισόδιο της Ms. Marvel με την Iman Vellani επιφύλασσε και μια post-credits σκηνή στο τέλος του, που το συνδέει με το ευρύτερο MCU με ένα ενδιαφέρον easter egg. 

Ο λόγος για τον Agent Cleary του Arian Moayed ο οποίος είναι μέλος του Department of Damage Control, μιας κυβερνητικής οργάνωσης που πρωτοεμφανίστηκε στο Spider-Man: Homecoming, ενώ επανεμφανίστηκε στο πρόσφατο Spider-Man: No Way Home

Τώρα επανεμφανίζεται σε πιο μεγάλο ρόλο καθώς μαζί με την Agent Deever (Alysia Reiner) προσπαθούν να συλλάβουν την Kamala, μετά το περιστατικό στην AvengersCon. Ωστόσο σε μια συνέντευξη του showrunnner, Bisha K. Ali, στο THR έγινε γνωστό πως αυτός ο crossover χαρακτήρας ήταν ιδέα του Kevin Feige

Τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο της Ms. Marvel θα βρείτε πατώντας εδώ

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbiκαι BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

Το 2ο επεισόδιο της Ms. Marvel είναι διαθέσιμο ήδη στο ελληνικό Disney+.