Αποκαλύφθηκε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Harley Quinn στο HBO Max

Καλοκαιράκι παρέα με την Quinn
08 Ιουνίου 2022 15:11
Αποκαλύφθηκε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν του Harley Quinn στο HBO Max

Το HBO Max αποκάλυψε πότε περίπου θα κάνει πρεμιέρα η 3η σεζόν της animated σειράς, Harley Quinn. Και λέμε περίπου γιατί δεν μάθαμε πότε ακριβώς, αλλά αντ’ αυτού μέσα από το επίσημο Twitter του σόου αποκαλύφθηκε πως η Quinn θα επιστρέψει στις οθόνες σας μέσα στο καλοκαίρι.

Η ανάρτηση συνοδεύεται από μία εικόνα με τις Harley Quinn (Kaley Cuoco) και Poison Ivy (Lake Bell), να κάνουν διακοπές και να βρίσκονται σε μία παραλία με τη λεζάντα να γράφει: Το πιο καυτό δίδυμο που έχει δει ποτέ η Gotham επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι!

Αν και αυτή η ανάρτηση δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο, οι fans της σειράς περίμεναν με ανυπομονησία μία τέτοια ανακοίνωση γιατί έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που τελείωσε η 2η σεζόν.

Για την ιστορία, η σειρά επικεντρώνεται γύρω από τη ζωή της Harley Quinn, στην προσπάθειά της να τα καταφέρει μόνη της, αφού άφησε τον Joker (Alan Tudyk). Σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και μόνη της, σχηματίζει το δικό της crew που αποτελείται από εμβληματικούς χαρακτήρες όπως οι Poison Ivy, King Shark (Ron Funches), Clayface (Alan Tudyk), Doctor Psycho (Tony Hale) και Sy Borgman (Jason Alexander).

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.