Σειρά Lord of the Rings: Εντελώς "έτοιμες" οι 5 σεζόν του Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Οι showrunners του τηλεοπτικού Άρχοντα έστρωσαν για τα καλά το πλάνο τους
07 Ιουνίου 2022 19:14
Σειρά Lord of the Rings: Εντελώς "έτοιμες" οι 5 σεζόν του Rings of Power (ΦΩΤΟ)

Φαίνεται πως τα σχέδια για τις πέντε σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών όχι μόνο ισχύουν αλλά είναι και όλα...έτοιμα. Έτσι δηλώνουν οι showrunners του "The Rings of Power", JD Payne και Patrick McKay, μαζί με τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη, JA Bayona στη νέα τους συνέντευξη στο περιοδικό Empire. 

Συγκεκριμένα ο Payne ανέφερε ότι έχουν πράγματι ετοιμάσει μια πληρέστατη ιστορία με αρχή, μέση και τέλος, αλλά αναφέρουν ότι δεν τους ενδιαφέρει μόνο ο προορισμός αλλά και το ταξίδι. Αποκαλύπτει κιόλας ότι ξέρουν ήδη ποιο θα είναι το τελευταίο πλάνο του Rings of Power:

Γνωρίζουμε μέχρι και ποιο θα είναι το τελευταίο πλάνο του τελευταίου επεισοδίου. Τα δικαιώματα που αγόρασε η Amazon αφορούσαν για μια σειρά 50 ωρών. Ήξερα από την αρχή το μέγεθος του καμβά, ήταν μια μεγάλη ιστορία με ξεκάθαρη αρχή, μέση και τέλος. Υπάρχουν πράγματα στην πρώτη σεζόν που δε θα συνδεθούν πλήρως αφηγηματικά μέχρι την 5η σεζόν. 

Επίσης δημοσιεύθηκαν και δύο νέες φωτογραφίες από το "LOTR: The Rings of Power", τις οποίες θα δείτε παρακάτω. 

Μάθετε περισσότερα για το απίστευτα πανάκριβο budget της σειράς πατώντας εδώ. 

Λίγα λόγια για το The Rings of Power

Η σειρά της Amazon Studios θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο και πολυπληθές cast, επιστρατεύοντας μεταξύ άλλων τον Max Baldry, γνωστό για τη δουλειά του στο βρετανικό δράμα επιστημονικής φαντασίας «Years and Years», τον Robert Aramayo, που θα τον θυμάστε στον ρόλο του νεαρού Eddard Stark στην έκτη σεζόν του "Game of Thrones", τον Joseph Mawle, γνωστός κι αυτός για τη συμμετοχή του στο "Game of Thrones" στο ρόλο του Benjen Stark, και πολλούς ακόμη.

Το πλήρες cast περιλαμβάνει τους: Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman και Sara Zwangobani.

Όσον αφορά την ιστορία, το Lord of the Rings: The Rings of Power θα εστιάσει στους ηρωικούς θρύλους της μυθικής ιστορίας της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό μας αφιέρωμα με όλα όσα γνωρίζουμε ως τώρα, πατώντας εδώ.

Το Lord of the Rings: The Rings of Power θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video.