Το Manifest συνεχίζεται στο Netflix και πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο από την 4η σεζόν

Δείτε το πρώτο κλιπ από τη συνέχεια
07 Ιουνίου 2022 08:00
Το Manifest συνεχίζεται στο Netflix και πλέον έχουμε το πρώτο βίντεο από την 4η σεζόν

Το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα του Manifest πριν από αρκετούς μήνες, ύστερα από το κόψιμο της σειράς από το NBC. Παρόλο που το σόου είχε γνωρίσει στην αρχή του μεγάλη επιτυχία, κόπηκε ξαφνικά μετά την 3η σεζόν, ύστερα από τις μέτριες κριτικές που είχε λάβει. Η streaming υπηρεσία, τότε, έκλεισε μια μεγάλη συμφωνία με την Warner Bros. Television, έτσι ώστε να φέρει στην πλατφόρμα την 4η και τελευταία σεζόν.

Πλέον, μέσα από το “Netflix Geeked” δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο βίντεο από το μεγάλο φινάλε, το οποίο θα διαρκέσει για 20 ολόκληρα επεισόδια, με τα πρώτα δέκα να κάνουν πρεμιέρα μέσα στη χρονιά. Το νέο βίντεο επικεντρώνεται στην Michaela Stone (Melissa Roxburgh) απλά να περπατάει και να ανακαλύπτει έναν αριθμό, στο χέρι ενός ανθρώπου, που είναι αρκετά οικείος και καθόλου σύμπτωση όλο αυτό.

Το Manifest είναι ένα υπερφυσικό δράμα με πρωταγωνιστές τους Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur και Matt Lon. Στη σειρά είδαμε τους επιβάτες και το πλήρωμα της πτήσης 828 του Montego Air, οι οποίοι επιστρέφουν από μια φαινομενικά κανονική πτήση από την Τζαμάικα στη Νέα Υόρκη και διαπιστώνουν ότι έχουν περάσει πέντε χρόνια και όλοι οι επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

Παρακολουθήστε το νέο κλιπ μέσα από τον player που ακολουθεί. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του Manifest.