Το νέο trailer του Ms. Marvel έχει χαρακτήρα από το Spider-Man: No Way Home!

Μετράμε αντίστροφα για τη νέα ηρωίδα του MCU
06 Ιουνίου 2022 14:00
Το νέο trailer του Ms. Marvel έχει χαρακτήρα από το Spider-Man: No Way Home!

Σε λίγα εικοσιτετράωρα από τώρα θα κάνει πρεμιέρα το Ms. Marvel αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του Disney Plus και οι fans του MCU πρόκειται να γνωρίσουν τη νέα ηρωίδα. “Το μέλλον ξεκινάει μαζί της” μάς λέει η Marvel στο νέο trailer που δημοσίευσε στο YouTube, στο οποίο μεταξύ άλλων βλέπουμε και κάποια γνώριμα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, το νέο teaser μάς παρουσιάζει νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν και παίρνουμε μια μικρή γεύση την United States Department of Damage Control, που ιδρύθηκε από την S.H.I.E.L.D. Μετά τη σύλληψη του Peter Parker (Tom Holland) για τη δολοφονία του Mysterio (Jake Gyllenhaal) στο Spider-Man: No Way Home, ο ειδικός πράκτορας της DDC P. Cleary (Arian Moayed) ερευνά μία ακόμη νεαρή με υπερδυνάμεις, την μικρή, Kamala Khan (Iman Vellani) από το Jersey City.

Δείτε τον ηθοποιό των Succession και Inventing Anna να επαναλαμβάνει τον ρόλο του στο MCU στο παρακάτω teaser:

Το μέλλον είναι στα χέρια -κυριολεκτικά- της Iman Vellani η οποία ενσαρκώνει την Khamala Khan του MCU και θα μας συστήσει στην πακιστανοαμερικάνικης καταγωγής έφηβη κοπέλα που έχει σαν ίνδαλμα την Captain Marvel. Σε αυτή τη βερσιόν φαίνεται πως αποκτά τις ικανότητές της χάρη σε ένα μαγικό βραχιόλι και ενώ έχει τις "embiggen' ικανότητές της μπορεί και να χρησιμοποιεί κοσμικές δυνάμεις παράλληλα.

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels, το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbiκαι BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.