Obi-Wan Kenobi: Φημολογείται ότι θα συνεχιστεί για 2η σεζόν

Αν και προς το παρόν γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια αυτοτελής μίνι σειρά
03 Ιουνίου 2022 12:38
Obi-Wan Kenobi: Φημολογείται ότι θα συνεχιστεί για 2η σεζόν

Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η Star Wars σειρά του Obi-Wan Kenobi γνωρίζαμε πως πρόκειται για μια αυτοτελής μίνι σειρά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ προέρχεται από τα πλάνα της Lucasfilm για μια solo ταινία του χαρακτήρα που κάποτε ήταν στα σκαριά. 

Η τεράστια επιτυχία που σημειώνει για το Disney Plus, έχοντας κάνει το καλύτερο ντεμπούτο σειράς στην υπηρεσία, μάλλον έκανε τη Lucasfilm να ξανασκεφτεί εάν θέλει να κλείσει με μια ιστορία τη γεφύρωση του "Revenge of the Sith" και του "A New Hope"

Ακούγονται φήμες, τις οποίες μεταφέρει το Making Star Wars που λένε ότι οι Disney και Lucasfilm έχουν προχωρήσει ήδη στο σχεδιασμό μιας νέας ιστορίας με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor του Obi-Wan Kenobi, που θα συνεχίζεται από τα ήδη γνωστά έξι επεισόδια. Δεν ξεκαθαρίζεται ωστόσο εάν θα πρόκειται για τη 2η σεζόν της σειράς Obi-Wan Kenobi ή εάν θα κυκλοφορήσει με εντελώς άλλο τίτλο. 

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως μερικές σκηνές του φινάλε του Obi-Wan αλλάζουν ούτως ώστε να αφήσουν στρωμένο το χαλί για μια 2η σεζόν και κάποιους χαρακτήρες έτοιμους να επιστρέψουν. 

Μήπως αυτό εννοούσε με τη δήλωσή του για 10 επεισόδια ο McGregor στη σκηνή του Star Wars Celebration 2022; 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας"

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα δύο επεισόδια του Obi-Wan Kenobi, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ