Obi-Wan Kenobi: Υπονοούμενο Ewan McGregor για περισσότερα επεισόδια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μας κρύβει η Disney πως η σειρά του Obi-Wan Kenobi έχει παραπάνω από έξι επεισόδια;
31 Μαΐου 2022 00:25
Obi-Wan Kenobi: Υπονοούμενο Ewan McGregor για περισσότερα επεισόδια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του Star Wars Celebration 2022, ο Ewan McGregor βγήκε στη σκηνή μαζί με τον Hayden Christensen για να προλογίσουν την παγκόσμια πρεμιέρα των πρώτων δύο επεισοδίων του Obi-Wan Kenobi

Κάτι όμως που κανένας από τους παρευρισκόμενους Star Wars fans δεν περίμενε να ακούσει είναι τον McGregor να αφήνει υπονοούμενο πως η σειρά ίσως να έχει παραπάνω από τα έξι επιβεβαιωμένα επεισόδια. 

Σε μια ακόμη εμφάνιση που έκανε στην εκπομπή Celebration Live! ο McGregor (στο 5:47:00 του βίντεο) αφότου ευχαρίστησε τους fans για τη θερμή υποδοχή είπε: 

"Ήταν καταπληκτικό το να παρακολουθήσω τα δύο πρώτα επεισόδια του Obi-Wan Kenobi χθες. Ελπίζω να σας αρέσει το επεισόδιο τρία και μετά το τέσσερα και τα πέντε και έξι... και επτά και οκτώ και εννιά και δέκα!"

Μήπως η Lucasfilm και η Disney επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη για τους fans και μάθουμε ότι τελικά το Obi-Wan Kenobi θα αποτελείται από 10 επεισόδια αντί για έξι ή απλώς τρόλαρε ο McGregor; Θα φανεί εν καιρώ. 

Τις εντυπώσεις μας από τα πρώτα δύο επεισόδια του Obi-Wan Kenobi, που επιμελήθηκε ο Κυριάκος Στεργιάδης, θα βρείτε πατώντας εδώ