Stranger Things 4: Ακούστε τώρα όλα τα κομμάτια του Vol. 1 της νέας σεζόν

Όλα τα τραγούδια που είτε ξεσήκωσαν είτε συγκίνησαν στο Vol. 1 του 4ου κύκλου
01 Ιουνίου 2022 23:57
Stranger Things 4: Ακούστε τώρα όλα τα κομμάτια του Vol. 1 της νέας σεζόν

Η 4η σεζόν του Stranger Things όχι μόνο έσπασε τα ρεκόρ προβολών για το Netflix, κατακτώντας σε 83 χώρες την κορυφή στα trending της δημοφιλέστερης streaming υπηρεσίας, αλλά περιείχε και ένα soundtrack που οι επιλογές του ήταν μία και μία. 

Δε μιλάμε για την μουσική επένδυση των Daryl Dixon και Michael Stein, αλλά για τα κομμάτια που επέλεξε η παραγωγή και οι Duffer Brothers για να δέσουν όλα τα συναισθήμαα του soundtrack και της παρέας του Hawkins. 

Ήδη σας ενημερώσαμε ότι το τραγούδι που ξεχώρισε και είναι το "Running Up That Hill" της Kate Bush έγινε και πάλι no.1 στα charts παγκοσμίως σε streaming υπηρεσίας όπως Spotify, Apple Music και iTunes, παρασέρνοντας και τα υπόλοιπα τραγούδια που φιγουράρουν. 

Τώρα μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια του Stranger Things 4 που είτε σας ξεσήκωσαν είτε σας συγκίνησαν στο Vol. 1 των 7 επεισοδίων, μέσα από το YouTube Music, το Apple Music ή τον Spotify player παρακάτω. 

Ακούστε το soundtrack του Stranger Things 4

 

Το Vol. 1 του Stranger Things 4 ήδη είναι διαθέσιμο στο Netflix (7 επεισόδια), ενώ το "Vol.2" (2 επεισόδια-ταινίες) την 1η Ιουλίου.