True Detective: Η 4η σεζόν θα έχει την Jodie Foster σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή του True Detective: Night Country
27 Μαΐου 2022 08:30
True Detective: Η 4η σεζόν θα έχει την Jodie Foster σε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους

Από τον Μάρτιο του 2022 γνωρίζουμε πως η 4η σεζόν του True Detective είναι στα σκαριά και επίσημα από το HBO. Τώρα μέσα από το ρεπορτάζ του Variety αποκαλύπτει πως η Jodie Foster θα παίξει έναν από τους κεντρικούς ρόλους στη νέα σεζόν της αυτοτελούς αστυνομικής σειράς, που θα τιτλοφορείται ως "True Detective: Night Country".

Και όχι μόνο αυτό αλλά μαθαίνουμε και τις πρώτες πληροφορίες για την πλοκή και πως ξεκινά η ιστορία. Διαδραματίζεται, λοιπόν, στο Ennis στην Αλάσκα εκεί όπου έξι άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal στην Αρκτική εξαφανίζονται χωρίς κανένα ίχνος. Για να λυθεί η υπόθεση επιστρατεύονται οι ντετέκτιβ Liz Danvers (Foster) και Evangeline Navarro για να αντιμετωπίσουν το ίδιο το σκοτάδι που κουβαλάνε μέσα τους αλλά και να ξεθάψουν τις στοιχειωμένες αλήθειες που είναι θαμμένες κάτω από τον αιώνιο πάγο. 

Η Jodie Foster έχει κερδίσει δύο φορές βραβείο Όσκαρ για τις ερμηνείες της στα "The Accused" και "The Silence of the Lambs" (Η Σιωπή των Αμνών) ενώ συνολικά ήταν υποψήφια τέσσερις φορές. 

Η Issa Lopez ανέλαβε την εκτέλεση παραγωγής, το σενάριο και την σκηνοθεσία της νέας σεζόν του True Detective. Επίσης παραγωγός είναι ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, Barry Jenkins καθώς και η Foster, μαζί με τον δημιουργό του σόου, Nic Pizzolatto, καθώς και τους βετεράνους της 1ης σεζόν, Matthew McConaughey, Woody Harrelson και Cary Joji Fukunaga. 

Για την ιστορία η πρώτη σεζόν προβλήθηκε το 2014, έπειτα ακολούθησε το 2015 η 2η σεζόν με τους Clin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn και Taylor Kitsch, ενώ το 2019 η σειρά επέστρεψε με μια νέα ιστορία στην 3η σεζόν με τους Mahershala Ali και Stephen Dorff.