Obi-Wan Kenobi: Δείτε μια ηλεκτρισμένη σκηνή από τη σειρά του Disney Plus

Ο "Ben" συναντά τον "Uncle Owen" του Luke Skywalker
24 Μαΐου 2022 19:25
Obi-Wan Kenobi: Δείτε μια ηλεκτρισμένη σκηνή από τη σειρά του Disney Plus

Η Disney και η Lucasfilm κυκλοφόρησαν ένα νέο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη σειρά Obi-Wan Kenobi με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor στο ρόλο του ομώνυμου Jedi Master. 

Πρόκειται για την πρώτη ολόκληρη σκηνή που δημοσιεύεται από τη prequel σειρά του Star Wars, δίνοντας μια καλύτερη γεύση από το ύφος της. Στην εν λόγω σκηνή ο "Ben" συναντά τον "Uncle Owen" του Joel Edgerton, ο οποίος δε χαρίζει μία στον Jedi Master, θυμίζοντάς του το μεγάλο του λάθος, όταν αναφέρεται στο γεγονός ότι θα πρέπει ο Luke να μάθει για τη Δύναμη. 

Δείτε τη σκηνή από το Obi-Wan Kenobi

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Obi-Wan Kenobi (@obiwankenobi)

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως η "ρεβάνς της δεκαετίας"

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.