Το Disney Plus στην Ελλάδα: Μάθαμε ημερομηνία διάθεσης και κόστος συνδρομής

Επιτέλους έρχεται στα μέρη μας η συνδρομητική υπηρεσία της Disney
29 Μαρτίου 2022 17:35
Το Disney Plus στην Ελλάδα: Μάθαμε ημερομηνία διάθεσης και κόστος συνδρομής

Από τον Ιανουάριο γνωρίζαμε ότι το Disney Plus βρίσκεται καθοδόν προς τη χώρα μας και τώρα η Disney επιβεβαίωσε ακριβώς την ημέρα που θα λανσαριστεί. 

Το Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει διαθέσιμο στις 14 Ιουνίου 2022, όπως ανέφερε η Disney στην ανακοίνωσή της για την ευρύτερη επέκταση της streaming υπηρεσίας της στις γύρω περιοχές και τον υπόλοιπο κόσμο. 

Πόσο θα κοστίζει η συνδρομή;

Με κάθε επισημότητα το κόστος του πακέτου του Disney Plus θα ανέρχεται στα €8.99 το μήνα, ενώ η ετήσια συνδρομή κοστίζει €89.99. Η κάθε συνδρομή επιτρέπει τη θέαση τεσσάρων streams ταυτοχρόνως σε ισάριθμες διαφορετικές συσκευές, 4K HDR ανάλυση, IMAX εκδόσεις επιλεγμένων τίτλων, καθώς και απεριόριστα κατεβάσματα περιεχομένου σε έως και 10 συσκευές.

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έλευση του Disney+ στην Ελλάδα, το οποίο θα καταφθάσει με την πλούσια ταινιοθήκη της Disney, με τίτλους όπως "Encanto", "Cruella", "Free Guy" και "Luca", της Marvel, της Lucasfilm καθώς και των σειρών τους, όπως τα "The Mandalorian", "Obi-Wan Kenobi", "Moon Knight", Hawkeye και άλλα πολλά.