The Last of Us του HBO: Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει το παράθυρο πρεμιέρας

Τώρα ίσως να έχουμε μια ιδέα του πότε να περιμένουμε την τηλεοπτική σειρά του The Last of Us
24 Μαΐου 2022 18:23
The Last of Us του HBO: Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει το παράθυρο πρεμιέρας

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο συνεχίζονται τα γυρίσματα της σειράς The Last of Us του HBO στον Καναδά, αλλά ακόμη να μάθουμε το πότε περίπου θα έρθει στις οθόνες μας επίσημα, αν και πρόσφατα το HBO είχε ξεκαθαρίσει πως δε θα το δούμε εντός του 2022. Άλλωστε τα γυρίσματά του αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του καλοκαιριού. 

Τώρα μια νέα πληροφορία έρχεται δια στόματος του Kantemir Balagov, σκηνοθέτη του πρώτου επεισοδίου του τηλεοπτικού The Last Of Us, ο οποίος σε μια νέα του συνέντευξη αποκάλυψε το παράθυρο που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα.

Βάσει των όσων γνωρίζει ο Balagov είπε πως το σόου θα κάνει πρεμιέρα "στις αρχές του νέου έτους". Εάν αυτό ισχύει τότε δε θα αργήσει ο καιρός που θα μάθουμε και επίσημα ότι έρχεται μέσα στους πρώτους μήνες του 2023

Πληροφορίες για την παραγωγή

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσον αφορά το cast, o Pedro Pascal θα υποδυθεί τον Joel, η Bella Ramsey θα παίξει την Ellie, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.

Έγινε γνωστό ότι το The Last of Us του HBO δε θα προβληθεί στα τέλη του 2022 και οδεύει για το 2023