ΕΠΙΣΗΜΟ: Μην περιμένετε φέτος τη σειρά The Last of Us στο HBO

Το αναμενόμενο έγινε πλέον γεγονός
16 Φεβρουαρίου 2022 23:32
ΕΠΙΣΗΜΟ: Μην περιμένετε φέτος τη σειρά The Last of Us στο HBO

Σε μερικά αναμενόμενα νέα το HBO επιβεβαίωσε και επίσημα ότι η πολυαναμενόμενη σειρά The Last of Us δε θα κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του 2022, όπως κάποιοι ψίθυροι στα social media είχαν ακουστεί.

Η ανακοίνωση ήρθε δια στόματος του διευθυντή προγράμματος του HBO, Casey Bloys, ο οποίος σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter δήλωσε τα εξής: 

Τα γυρίσματα του The Last of Us γίνονται αυτή τη στιγμή στον Καναδά. Ακόμη δεν ανακοινώσαμε ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά δεν είναι εντός του 2022. Ακόμη γυρίζουν σκηνές στο Κάλγκαρι. Φαντάζομαι πως θα το δείτε εντός του 2023.

Επομένως επιβεβαιώνονται τα όσα σας είχαμε μεταφέρει πως η σειρά θα συνεχίσει τα γυρίσματα μέχρι τον Ιούνιο του 2022 και φαίνεται πως το HBO δίνει τον απαραίτητο χρόνο στην παραγωγή να κάνει αυτό που επιθυμεί, χωρίς να το βιάζεται. Ας ελπίσουμε αυτό να είναι και ένα δείγμα της ποιότητας που θα έχει. Ο Bloys μάλιστα δήλωσε πως έχει δει μερικά επεισόδια:

Έχω δει μερικά από τα πρώτα επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ο Craig έκανε το Chernobyl για εμάς και είναι ένας φανταστικός σκηνοθέτης και σεναριογράφος. Από όσα έχω δει δείχνει φανταστικό και είμαι ενθουσιασμένος, αλλά δεν έρχεται το 2022. 

Ο Pedro Pascal, που πρωταγωνιστεί ως Joel, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του με περίσσια αυτοπεποίθηση για την ποιότητα του σόου, περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ

Η πανάκριβη παραγωγή του HBO που λέγεται ότι κοστίζει πάνω από $10 εκατ. ανά επεισόδιο, θα διαφέρει αρκετά από τα βιντεοπαιχνίδια σε πολλά σημεία και πρόσφατα μάθαμε μια ακόμη λεπτομέρεια αναφορικά με το timeline των γεγονότων

Έχει ειπωθεί ότι η πρώτη σεζόν των 10 επεισοδίων θα καλύψει τα γεγονότα του πρώτου The Last of Us, φυσικά με κάποιες απαραίτητες χρονικές τροποποιήσεις. 

Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων της 1ης σεζόν είναι οι εξής: Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Žbanić (Quo Vadis, Aida), Ali Abbasi (Border), Peter Hoar (Marvel's Daredevil, The Umbrella Academy, Cloak & dagger, Altered Carbon), ο showrunner Craig Mazin (Chernobyl) και ο Neil Druckmann που επίσης ανέλαβε το σενάριο και είναι εκτελεστικός παραγωγός στο project.

Όσον αφορά το cast, η Bella Ramsey θα παίξει την Ellie, ο Gabriel Luna του "Terminator: Dark Fate" θα υποδυθεί τον Tommy, η Nico Parker θα υποδυθεί τη Sarah, κόρη του Joel, η Anna Torv των "Fringe" και "Mindhunter" το ρόλο της Tess. Επίσης, ο Nick Offerman του Parks & Rec θα συμμετέχει ως "Bill", ενώ πρόσφατα μάθαμε πως η Storm Reid του "Euphoria" θα υποδυθεί την Riley.