Το trailer της She-Hulk έσπασε τα ρεκόρ προβολών για σειρά του MCU

Μάλλον είχαν περιέργεια να δουν τα CGI της σειράς της Marvel Studios
20 Μαΐου 2022 08:10
Το trailer της She-Hulk έσπασε τα ρεκόρ προβολών για σειρά του MCU

Φαίνεται πως είτε άρεσε στον κόσμο η τσατισμένη She-Hulk του MCU είτε είχαν περιέργεια να δουν τι συμβαίνει με τα CGI της νέας σειράς της Marvel.

Όπως και να έχει το πρώτο trailer του 'She-Hulk: Attorney At Law" -όπως τιτλοφορείται επισήμως- κατάφερε να ξεπεράσει τα 78 εκατομμύρια προβολές μέσα στις πρώτες 24 ώρες από το ντεμπούτο του. Έγινε, λοιπόν, το δεύτερο μεγαλύτερο σε προβολές πρώτο trailer για σειρά της Marvel Studios στο Disney+, όντας πίσω από το πρώτο trailer του The Falcon and the Winter Soldier

Σα να μην έφταναν οι προβολές έγινε πολύ γρήγορα το Νο.1 θέμα συζήτησης στα social media με το Twitter να καίει και να παραμένει trending -αν και το θέμα συζήτησης επικεντρωνόταν στα αμφιλεγόμενης ποιότητας CGI της σειράς. 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, μια δικηγόρο που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry, ενώ θα εμφανιστεί και ο Benedict Wong από το Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+