Το She-Hulk της Marvel έγινε trending για το κακό CGI του και το τρολάρισμα πάει σύννεφο

Οι fans του MCU δεν μπορούν να χωνέψουν την ποιότητα των εφέ της She-Hulk
18 Μαΐου 2022 22:52
Το She-Hulk της Marvel έγινε trending για το κακό CGI του και το τρολάρισμα πάει σύννεφο

Η αποκάλυψη της "She-Hulk", της νέας σειράς του MCU έγινε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες με ένα πρώτο trailer, μόνο που οι αντιδράσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες για τη Marvel Studios.

Η ποιότητα των CGI με την οποία ζωντανεύει η She-Hulk της Tatiana Maslany προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, με τους fans και τους χρήστες των social media να σχολιάζουν κυρίως αρνητικά τα πλάνα. 

Κάποιοι fans προσπάθησαν να υπερασπιστούν την παραγωγή της Marvel Studios λέγοντας ότι χρίζουν βελτίωσης και πως κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί μέχρι την πρεμιέρα του τον Αύγουστο στο Disney Plus.

Αντίθετα όμως οι περισσότεροι "γλέντησαν" τα κάκιστα CGI και ειδικά εφέ της παραγωγής, κατακρίνοντας τη Marvel για την ποιότητά τους, παρά τα τεράστια budget πολλών εκατομμυρίων με τα οποία στηρίζονται αυτές οι παραγωγές. Η κατακραυγή ήταν τέτοια που το keyword "CGI" είναι στην κορυφή των trending παγκοσμίως στο Twitter τις τελευταίες ώρες.

"Ίσως να φταίει που δεν είναι ολοκληρωμένα τα CGI" είπε ο fan της marvel μετά από σχεδόν 30 ταινίες και 5 σειρές με το πιο οριακά πασέ CGI που έχετε δει, χρηματοδοτούμενο από μια εταιρία δισεκατομμυρίων. 

Άλλοι τονίζουν το πώς γίνεται να πήγαμε από CGI χαρακτήρες επιπέδου "Thanos" σε αυτό της She-Hulk: 

"Είναι δικό τους το φταίξιμο. Το ότι είναι σα ντουλάπα καταλαμβάνει όλο το budget για τα CGI". 

Το She-Hulk περιγράφεται σαν μια κωμική σειρά με τον Bruce Banner (Mark Ruffalo) να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, που είναι μια δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες. Ο Mark Ruffalo επιστρέφει ως Hulk μαζί με τον Tim Roth ως Abomination.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney+