Η She-Hulk του MCU αποκαλύπτεται και είναι…θυμωμένη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικηγόρος τη μέρα, She-Hulk το βράδυ!
18 Μαΐου 2022 07:51
Η She-Hulk του MCU αποκαλύπτεται και είναι…θυμωμένη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel και η Disney άνοιξαν επιτέλους τα χαρτιά τους όσον αφορά το She-Hulk, αφού μόλις έδωσαν στο φως της δημοσιότητας το πρώτο trailer από την τηλεοπτική σειρά, She-Hulk: Attorney at Law. Η θυμωμένη ηρωίδα του Marvel Cinematic Universe επιτέλους αποκαλύφθηκε και όπως λέει η Marvel, είναι αρκετά θυμωμένη!

Στο πρώτο trailer, μάλιστα, βλέπουμε πως αποκτάει τις δυνάμεις της η χαρακτήρας που την υποδύεται η Tatiana Maslany, μιας και έχει πλάι της τον Mark Ruffalo ως Hulk για να της δείξει το δρόμο.

Αυτή η νέα κωμική σειρά ξεκινά με τον Bruce Banner να βοηθάει την ξαδέρφη του, Jennifer Walters, όταν αυτή χρειάζεται άμεσα μετάγγιση αίματος όπου, μαντέψτε, λαμβάνει και αυτή δυνάμεις. Η Tatiana Maslany παίζει την Jennifer Walters, που είναι μια δικηγόρος που ειδικεύεται σε υποθέσεις σχετιζόμενες με σούπερ ήρωες. Ο Mark Ruffalo επιστρέφει ως Hulk μαζί με τον Tim Roth ως Abomination.

Εκτός από την επανεμφάνιση του Ruffalo ως Hulk και του Tim Roth ως Abomination (είχε εμφανιστεί σαν cameo στο Shang-Chi), Θα δούμε και την Jameela Jamil ως Titania, αντίπαλο της She-Hulk. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Benedict Wong, Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass και Renée Elise Goldsberry.

Το She-Hulk: Attorney at Law θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Αυγούστου αποκλειστικά στο Disney Plus. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.