Το μέλλον του Star Wars είναι τηλεοπτικό - Προσεχώς τα Obi-Wan, Andor, Ahsoka και Mandalorian S3 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ewan McGregor, Diego Luna, Rosario Dawson και Pedro Pascal φωτογραφίζονται στο Vanity Fair
17 Μαΐου 2022 18:39
Το μέλλον του Star Wars είναι τηλεοπτικό - Προσεχώς τα Obi-Wan, Andor, Ahsoka και Mandalorian S3 (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Για το ειδικό ένθετο του Vanity Fair φωτογραφήθηκαν οι πρωταγωνιστές των επερχόμενων σειρών του Star Wars στο Disney+, μπροστά στον φακό της γνωστής φωτογράφου Annie Leibovitz. Οι Ewan McGregor (Obi-Wan Kenobi), Pedro Pascal (Mandalorian), Rosario Dawson (Ahsoka) και Diego Luna (Andor) πόζαραν για να σηματοδοτήσουν την τηλεοπτική επανάσταση του Star Wars, καθώς η Disney και η Lucasfilm δίνουν πλέον ξεκάθαρα βαρύτητα εκεί, παρόλο που υπάρχει και σχέδιο για τις επόμενες ταινίες. 

Το φωτογραφικό υλικό είναι πλούσιο καθώς δίνονται νέες ματιές τόσο στον Darth Vader του Hayden Christensen που επιστρέφει μετά από 17 χρόνια στο ρόλο για τη "ρεβάνς της δεκαετίας" με τον Obi-Wan Kenobi στη ομώνυμη σειρά (27 Μαΐου), μαζί με την Reva the Inquisitor της Moses Ingram. 

Μια πιο κοντινή ματιά δόθηκε στον Cassian Andor του Diego Luna και την εμφάνισή του στην σειρά "Andor" που έρχεται το καλοκαίρι του 2022 αμέσως μετά το Obi-Wan Kenobi, και στην Mon Mothma της Genevieve O'Reilly

Το ίδιο έγινε για τον Pedro Pascal ως Mandalorian που θα επιστρέψει προς τα τέλη του 2022 ή στις αρχές του 2023 για την 3η σεζόν και την Ahsoka της Rosario Dawson, που η σειρά της θα προβληθεί εντός του 2023. 

Απολαύστε το φωτογραφικό υλικό: 

Και bonus μια φωτογραφία με τα μεγάλα κεφάλια των παραπάνω σειρών (από αριστερά προς δεξιά) με τους Dave Filoni, Deborah Chow, Jon Favreau και Kathleen Kennedy. 

Όλες οι παραπάνω σειρές θα προβάλλονται αποκλειστικά στο Disney Plus το οποίο θα λανσαριστεί στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Δείτε το βίντεο με τα παρασκήνια της φωτογράφησης παρακάτω.