The Boys Season 3: Homelander εναντίον Butcher σημειώσατε "Χ" στο νέο trailer

Ένας αστάθμητος παράγοντας ισορροπεί την μάχη και αναδύεται ο Soldier Boy του Jensen Ackles
16 Μαΐου 2022 21:29
The Boys Season 3: Homelander εναντίον Butcher σημειώσατε "Χ" στο νέο trailer

Η Amazon έδωσε στη δημοσιότητα το νέο και επίσημο trailer της 3ης σεζόν του The Boys που πραγματικά δίνει ένα θεότρελο δείγμα από όλα όσα θα ακολουθήσουν στην νέα σεζόν. Πλέον τα πράγματα εξισορροπούνται στη μάχη μεταξύ του Homelander (Anthony Starr) και του Butcher (Karl Urban), καθώς αποκαλύπτεται ότι ο 2ος μπορεί να αποκτά δυνάμεις χάρη σε μια φόρμουλα. 

Το χάος που προκαλείται από αυτό αλλά και από το επικείμενο ξέσπασμα του Homelander, τους άπειρους τόνους αίματος και των σοκαριστικά βίαιων αλλά απολαυστικών σκηνών του, θα τους δείτε παρακάτω. 

Δείτε το νέο trailer της 3ης σεζόν του The Boys: 

Η σύνοψη της 3ης σεζόν αναφέρει: 

Μετράμε ένα χρόνο γαλήνης. Ο Homelander είναι υποταγμένος. Ο Butcher δουλεύει για την κυβέρνηση με τον Hughie ως επόπτη του. Και οι δύο όμως τρώγονται για να μετατρέψουν αυτή την ηρεμία σε αιματοκύλισμα. Όταν τα "Παλικάρια" μαθαίνουν για ένα μυστηριώδες αντι-Supe όπλο, τους φέρνουν σε απευθείας σύγκρουση με τους Seven ξεκινώντας έναν πόλεμο και κυνηγώντας τον θρύλο του πρώτου σούπερ ήρωα: τον Soldier Boy. 

Οι νέες αφίσες: 

Στο cast περιλαμβάνονται επίσης οι:  Jack Quaid (Hughie), Antony Starr (Homelander), Erin Moriarty (Starlight), Dominique McElligott (Queen Maeve), Jessie T. Usher (A Train), Laz AlonzoChace Crawford (The Deep), Laurie Holden (Crimson Countess), Blue Hawk (Nick Wechsler), Jensen Ackles (Soldier Boy), Karen Fukuhara, Nathan Mitchell, Giancarlo Esposito

Η 3η σεζόν του The Boys θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου αποκλειστικά στο Amazon Prime Video, με τα τρία πρώτα επεισόδια διαθέσιμα και έπειτα θα προβάλλεται ένα επεισόδιο την εβδομάδα .