Norman Reedus: Το spin-off σόου του “The Walking Dead” θα είναι διαφορετικό και μοναδικό

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για το “Carol και Daryl”
14 Μαΐου 2022 15:02
Norman Reedus: Το spin-off σόου του “The Walking Dead” θα είναι διαφορετικό και μοναδικό

Η Melissa McBride ή αλλιώς “Carol” αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες από το spin-off project του The Walking Dead, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το σόου δεν προχωράει κανονικά. Ο Norman Reedus πρόκειται να παίξει στη σειρά των “Daryl και Carol” και πλέον μίλησε γι’ αυτό το σόου μέσα από μία νέα συνέντευξη που έδωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός έδωσε στη δημοσιότητα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά, το οποίο όπως λέει χαρακτηριστικά θα είναι αρκετά διαφορετικό από το κεντρικό σόου του franchise.

Θα πάω σε μία αποστολή και είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Θα είναι πολύ διαφορετικό από το The Walking Dead. Νομίζω ότι θα είναι πολύ διαφορετικό. Θα έχει διαφορετική αίσθηση. Ξέρεις, είναι κάτι μοναδικό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος.

Ο Reedus διευκρίνισε περαιτέρω ότι δεν είναι σκόπιμο που δε λέει πολλά για το σόου. Υπάρχουν πράγματα σχετικά με αυτό, που ακόμη και ο ίδιος δε γνωρίζει.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχω όλη αυτή τη δύναμη και είμαι σε φάση…πραγματικά δεν την έχv. Είμαι απλά ένας ηθοποιός πραγματικά.

Το ατιτλοφόρητο spin-off σόου του TWD είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2020, με συνδημιουργούς και showrunners τους Scott M. Gimple και Angela Kang. Πλέον το σόου θα εστιάσει αποκλειστικά στον Daryl του Norman Reedus. Ωστόσο, τo κεντρικό σόου του The Walking Dead ολοκληρώνει εντός του 2022 τις υποχρεώσεις του με το Γ' μέρος των τελευταίων 8 επεισοδίων της 11ης σεζόν.

Μελλοντικά πλέον αναμένεται το "Isle of the Dead" μια νέα spinoff sequel σειρά με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan, το "Tales of the Walking Dead" μια αυτοτελής σειρά αλλά και η τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes.

Η σειρά των Daryl και Carol θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2023.