Το καλύτερο επεισόδιο στην ιστορία του The Walking Dead το έχει η 2η σεζόν του “Daryl Dixon” λέει ο Norman Reedus

Ο ηθοποιός για τον επερχόμενο κύκλο
11 Ιουνίου 2024 20:16
Το καλύτερο επεισόδιο στην ιστορία του The Walking Dead το έχει η 2η σεζόν του “Daryl Dixon” λέει ο Norman Reedus

Ο Norman Reedus έδωσε μία νέα συνέντευξη και μεταξύ άλλων δήλωσε ότι το τελευταίο επεισόδιο της 2ης σεζόν του The Walking Dead: Daryl Dixon, θα είναι ό,τι καλύτερο έχετε δει ποτέ στο franchise.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε δυο λόγια για το The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol (έτσι την ονομάζει το AMC τη 2η σεζόν) στον Steve Weintraub του Collider. Ετοιμαστεί αν λατρεύετε αυτή τη σειρά, καθώς ο Reedus ανεβάζει το “hype” στα ύψη με τις νέες δηλώσεις του, τις οποίες θα βρείτε παρακάτω.

Νομίζω ότι έχει απομείνει λίγος χρόνος. Θέλω αυτός ο χαρακτήρας (Daryl) να τελειώσει σωστά. Ξεκίνησε σωστά και έβαλα πάρα πολύ δουλειά σε αυτόν. Ξέρεις τι εννοώ έτσι; Θέλω να δικαιωθεί. Έχει ακόμη μια τεράστια βάση θαυμαστών. Στην Γαλλία, όταν ανέβηκαν οι αφίσες της σειράς, έγινε χαμός. Πρόκειται να ξεκινήσουν την 3η σεζόν, αλλά θέλω να σας πω ότι το φινάλε της 2ης είναι η καλύτερη μία ώρα που έχετε δει ποτέ στο The Walking Dead. Το είπα και στο press tour παλιότερα. Επιμένω σε αυτό. Είναι συγκλονιστικό.

Με αυτά τα λόγια ολοκλήρωσε τη συνέντευξή του ο Norman Reedus, ο οποίος επιβεβαίωσε παράλληλα ότι θα υπάρξει και 3η σεζόν για το The Walking Dead: Daryl Dixon, όπου μαζί του θα βρίσκεται και η Carol της Melissa McBride.

Η περιγραφή της σειράς λέει:

Το The Walking Dead: Daryl Dixon ακολουθεί το ταξίδι του σε μια «σπασμένη» αλλά ανθεκτική Γαλλία, καθώς ελπίζει να βρει έναν τρόπο να επιστρέψει στο σπίτι του. Καθώς κάνει το ταξίδι, όμως, οι συνδέσεις που δημιουργεί στην πορεία περιπλέκουν τα σχέδιά του.

Στη σειρά παίζουν επίσης και οι Clémence Poésy, Louis Puech Scigliuzzi, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Eriq Ebouaney και Anne Charrier.

Το The Walking Dead: Daryl Dixon - The Book of Carol θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου.