Stranger Things 4: Τα παιδιά παραμεγάλωσαν και ανησυχούν για το πώς θα φαίνονται

Τα τρία χρόνια μεταξύ της 3ης και 4ης σεζόν έφεραν ένα μεγάλο πρόβλημα στην παραγωγή
14 Μαΐου 2022 11:15
Stranger Things 4: Τα παιδιά παραμεγάλωσαν και ανησυχούν για το πώς θα φαίνονται

Το Stranger Things προβλήθηκε τον Ιούλιο του 2016 όταν η παρέα του Hawkins ήταν μεταξύ 10-12 ετών. Τα χρόνια πέρασαν και το διάστημα μεταξύ της 3ης και 4ης σεζόν ήταν τελικά πολύ μεγαλύτερο από το αναμενόμενο εξαιτίας της πανδημίας. Τρία ολόκληρα χρόνια κενό είναι πολλά για το νεαρό cast που πλέον είναι μεταξύ 18-20 ετών.

Τα παιδιά του cast μεγάλωσαν παραπάνω από όσο πρέπει να δείχνουν και δε συμβαδίζουν απόλυτα με τις ηλικίες που υποδύονται, ένα πρόβλημα που και το cast του Harry Potter είχε αντιμετωπίσει. 

Ο Gaten Matarazzo και ο Noah Schnapp μίλησαν για το πρόβλημα του χάσματος ηλικίας στη νέα τους συνέντευξη στο TODAY. Εξέφρασαν την ανησυχία του πώς θα φαίνονται στο Stranger Things 4 διότι κάποιες σκηνές είχαν γυριστεί πριν την πανδημία και τα γυρίσματα είχαν τραβήξει αρκετά παραπάνω, λέγοντας ότι θα υπάρχουν σκηνές που θα δείχνουν μεγαλύτεροι από σκηνή σε σκηνή:

Matarazzo: Είναι κάτι που συνεχώς το σκεφτόμασταν αλλά το αντιμετωπίσαμε αρκετά καλά νομίζω. Οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μεταβατική περίοδο στη ζωή τους...είναι τρελό το πώς μοιάζαμε όλοι όταν ξεκινήσαμε. 

Schnapp: Θυμάμαι που στη 2η σεζόν μου είπανε να μιλάω με πιο βαριά φωνή, πρέπει να μιλάω σε διαφορετικό επίπεδο και να στέκομαι πιο κοντός και ήμουν σε φάση "δεν μπορώ να το κάνω γιατί δεν είμαι έτσι πλέον. 

Σαφώς θα συμμετέχει το γνωστό παρεάκι του Hawkins με τους: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Noah Schnapp, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Winona Ryder, David Harbour, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, και Maya Hawke. Μαζί τους ο Matthew Modine που θα υποδυθεί ξανά τον Dr. Martin Brenner, και οι Priah Ferguson, Cara Buono και Brett Gelman που αποτελούν πλέον τακτικά μέλη του cast.

Στις νέες προσθήκες έχουμε επίσης τον Robert Englund, που θα υποδυθεί τον Victor Creel και τον Tom Wlaschiha που γνωρίσαμε ως "Jaqen H'ghar" στο Game of Thrones, μαζί με μερικά ακόμη νέα πρόσωπα

Η επίσημη σύνοψη του 4ου κύκλου αναφέρει: 

Έχουν περάσει έξι μήνες από την Μάχη του Starcourt, που έφερε τον τρόμο και την καταστροφή στο Hawkins. Η γνωστή παρέα, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τον απόηχο των γεγονότων χωρίζεται για πρώτη φορά και το να εξερευνούν την πολυπλοκότητα του Λυκείου σίγουρα δεν κάνει την κατάσταση ευκολότερη. Στην πιο ευάλωτη στιγμή τους, μια νέα τρομακτική απειλή αναδύεται και τους φέρνει ενώπιον ενός σατανικού μυστηρίου που εάν λυθεί ίσως να βάλει τέλος μια και καλή στις τερατουργίες του Upside Down. 

Το Stranger Things 4 θα κάνει πρεμιέρα χωρισμένο σε δύο μέρη με το "Vol.1" να κάνει προβάλλεται στις 27 Μαΐου, ενώ το "Vol.2" την 1η Ιουλίου.