Terminal List: Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά της Amazon με τον Chris Pratt

Θα κάνει πρεμιέρα τον Ιούλιο στο Amazon Prime Video
10 Μαΐου 2022 09:10
Terminal List: Δείτε τις πρώτες εικόνες από τη νέα σειρά της Amazon με τον Chris Pratt

Το Amazon Prime Video έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες από τη νέα τηλεοπτική σειρά “Terminal List”, με πρωταγωνιστή τον Chris Pratt. Πρόκειται για τη μεταφορά του best seller βιβλίου του Jack Carr και όπως έχει επιβεβαίωσε η Amazon, η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Τις νέες εικόνες που θα δείτε παρακάτω, τις δημοσίευσε ο ίδιος ο πρωταγωνιστής του Jurassic World και μεταξύ άλλων μάς λέει να κάνουμε υπομονή μέχρι τον Ιούλιο, όπου είναι και η μεγάλη πρεμιέρα.

Πρόκειται για ένα “θρίλερ συνωμοσίας” όπως λέει η Amazon και μόλις έγινε γνωστό ότι θα προβληθεί στην streaming υπηρεσία την 1η του Ιουλίου. Το σόου είναι βασισμένο στο best seller του Jack Carr και ακολουθεί τη ζωή του James Reece, αφού ολόκληρη η διμοιρία του Navy SEAL βρίσκεται σε ενέδρα κατά τη διάρκεια μιας μυστικής αποστολής υψηλού κινδύνου.

Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι και στην οικογένειά του με κακές αναμνήσεις απ’ όλο αυτό. Καθώς, όμως, νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ο Reece ανακαλύπτει κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που εργάζονται πίσω από την πλάτη του, θέτοντας σε κίνδυνο εκείνον, καθώς αυτών που αγαπάει.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole και Alexis Louder. Showrunners είναι εδώ οι David DiGilio και ο Carr, ενώ ο Daniel Shattuck έχει γράψει το σενάριο.

Το The Terminal List θα κυκλοφορήσει στο Amazon Prime Video την 1η Ιούλιου.