Η Kamala Khan αποκαλύπτεται στο νέο teaser του “Ms. Marvel” (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο η μεγάλη πρεμιέρα του σόου
09 Μαΐου 2022 15:23
Η Kamala Khan αποκαλύπτεται στο νέο teaser του “Ms. Marvel” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Marvel ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα τηλεοπτική σειρά Ms. Marvel στο Disney Plus, με πρωταγωνίστρια φυσικά την Iman Vellani. Η ζωή της Kamala Khan θα αποκαλυφθεί πλήρως τον ερχόμενο Ιούνιο και πλέον κυκλοφόρησε ένα νέο teaser βίντεο που θέλει να σας ψήσει για την ηρωίδα των Marvel Studios.

Συγκεκριμένα, το νέο βίντεο δεν επικεντρώνεται μόνο στην Kamala, αλλά και στις ικανότητές της, τις οποίες κρύβει από τους γονείς της, καθώς και στη μεγάλη ευθύνη που έχει πλέον λόγω των υπερδυνάμεών της. Το teaser επικεντρώνεται στη μωβ ενέργειά της που φαίνεται να πηγάζει από ένα βραχιόλι, ενώ παράλληλα αποκαλύπτονται και κάποια νέα πλάνα που δεν είχαμε δει στο παρελθόν και μπορείτε να τα απολαύσετε παρακάτω:

Επιπροσθέτως κυκλοφόρησε και μία ολοκαίνουργια εικόνα μέσα από το περιοδικό Empire:

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels (Φεβρουάριος 2023), το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι  επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy, και Meera Menon.

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+.