Οι νέες εικόνες της 3ης σεζόν του “The Umbrella Academy” μάς δείχνουν λίγο ακόμα από τους “Sparrows”

Τον Ιούνιο η μεγάλη επιστροφή της σειράς
04 Μαΐου 2022 10:52
Οι νέες εικόνες της 3ης σεζόν του “The Umbrella Academy” μάς δείχνουν λίγο ακόμα από τους “Sparrows”

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα πολλές νέες εικόνες από την 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” και συγκεκριμένα από το “Sparrow Academy”. Ύστερα από τις περιπέτειες των κεντρικών χαρακτήρων στο 2ο κεφάλαιο, η νέα σεζόν λαμβάνει σε διαφορετικό timeline και αναμένεται να προβληθεί προς τα τέλη του Ιουνίου.

Έτσι, οι νέες εικόνες μάς δείχνουν τους έξι ήρωες της Ακαδημίας, οι οποίοι πλέον θα πρέπει να ζήσουν σε μία πραγματικότητα όπου κανείς δεν έχει ακούσει ποτέ για αυτούς. Σε αυτό το εναλλακτικό χρονοδιάγραμμα, ο θετός πατέρας των Diego, Allison, Klaus, Five και Viktor, ο Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore), δημιούργησε μια άλλη ανάδοχη οικογένεια σούπερ παιδιών, τους "Sparrows".

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε η 2η σεζόν, στο νέο κεφάλαιο θα δούμε την Ακαδημία να επιστρέφει στο σήμερα μετά την παραμονή της στο 1963. Εκεί Βρίσκουν το χρονοδιάγραμμα δραστικά αλλαγμένο και μια ομάδα που αυτοαποκαλείται The Sparrow Academy να ζει τώρα στο σπίτι τους με τον πατέρα που ήξεραν ότι ήταν νεκρός.

Στο νέο κεφάλαιο πρωταγωνιστούν οι Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampan, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Colm Feore, Ritu, Justin Cornwell, Britne Oldford, Jake Epstein, Genesis Rodriguez, Cazzie David και Javon ‘Wanna’ Walton.

Η 3η σεζόν του The Umbrella Academy θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στο Netflix στις 22 Ιουνίου.