The Umbrella Academy: Η 4η σεζόν θα είναι η καλύτερη λέει το Netflix στο trailer

Πρεμιέρα μέσα στο 2024
10 Νοεμβρίου 2023 13:06
The Umbrella Academy: Η 4η σεζόν θα είναι η καλύτερη λέει το Netflix στο trailer

Το Netflix Geeked event είχε πολλές ανακοινώσεις και πρώτες ματιές σε σειρές και ταινίες του Netflix και μέσα σε όλα αυτά δε θα μπορούσε να λείπει το The Umbrella Academy (Η Ακαδημία της Ομπρέλας), με την 4η σεζόν που τόσο πολύ περιμένουν οι fans.

Ναι, το Netflix έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα βίντεο-trailer που επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η 4η και τελευταία σεζόν της επιτυχημένης σειράς θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2024. Ωστόσο, αυτό το βίντεο δεν παρουσιάζει κανένα πλάνο από το φινάλε, αλλά εστιάζει στα κεντρικά πρόσωπα της σειράς που μιλάνε για τον τελευταίο κύκλο.

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η 4η σεζόν θα έχει μόλις 6 επεισόδια και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τρεις. Σύσσωμο το cast της 3ης σεζόν θα επιστρέψει για το οριστικό φινάλε της σειράς, τόσο οι της Ακαδημίας της Ομπρέλας όσο και της Ακαδημίας των Σπουργιτιών.

Ακολουθεί το trailer για την τελευταία σεζόν του The Umbrella Academy:

Το cast του The Umbrella Academy αποτελείται από τους: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore. Ειδικά μετά το φινάλε της 3ης σεζόν όπου οι Hargreeves βρέθηκε και πάλι σε ένα νέο timeline, πατώντας για ακόμη μια φορά το "reset", θα πρέπει να παλέψουν στην 4η σεζόν χωρίς τις δυνάμεις που τους έκαναν ξεχωριστούς.

Η τελευταία σεζόν του The Umbrella Academy έρχεται στο Netflix μέσα στο 2024.