Νέα ματιά στην τελευταία σεζόν του The Umbrella Academy

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο trailer μάλλον ξεκίνησε
02 Φεβρουαρίου 2024 21:18
Νέα ματιά στην τελευταία σεζόν του The Umbrella Academy

Μετά από το πρώτο βίντεο που επιβεβαίωνε ότι το The Umbrella Academy θα επιστρέψει το 2024, το Netflix έρχεται τώρα να δώσει στη δημοσιότητα και την πρώτη επίσημη εικόνα από τη σειρά. Οι Hargreeves πρόκειται αν επιστρέψουν φέτος με ολοκαίνουργια επεισόδια και να συνεχίσουν τις περιπέτειές τους ύστερα από το φινάλε του 3ου κύκλου.

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από τότε που έκανε πρεμιέρα ο 3ος κύκλος και φαίνεται ότι δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ ακόμα, καθώς το Netflix άρχισε ήδη την προώθηση του Season 4. Στην πρώτη εικόνα, λοιπόν, θα δείτε όλους τους γνωστούς “σούπερ ήρωες” της Ακαδημίας να ετοιμάζονται για το μεγάλο φινάλε. Ναι, σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η 4η σεζόν θα είναι και η τελευταία.

Και επειδή ξεκίνησε η προώθηση της 4ης σεζόν, αυτό σημαίνει ότι μάλλον δε θα αργήσει να έρθει και το πρώτο επίσημο teaser ή trailer.

Δείτε την πρώτη εικόνα από τον 4ο κύκλο του The Umbrella Academy:

Πρόσφατα είχε γίνει γνωστό ότι η 4η σεζόν θα έχει μόλις 6 επεισόδια και αυτό σημαίνει ότι θα είναι μικρότερη από τις προηγούμενες τρεις. Σύσσωμο το cast της 3ης σεζόν θα επιστρέψει για το οριστικό φινάλε της σειράς, τόσο οι της Ακαδημίας της Ομπρέλας όσο και της Ακαδημίας των Σπουργιτιών.

Το cast του The Umbrella Academy αποτελείται από τους: Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya και Colm Feore.

Η 4η σεζόν του The Umbrella Academy δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά θα καταφθάσει μέσα στο 2024. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.