Ewan McGregor: Δε λέει όχι σε μελλοντική επιστροφή ως Obi-Wan Kenobi

Ψήνεται ο ηθοποιός για μια ακόμη γύρα στο σύμπαν του Star Wars μετά τη σειρά του Disney Plus
29 Απριλίου 2022 15:31
Ewan McGregor: Δε λέει όχι σε μελλοντική επιστροφή ως Obi-Wan Kenobi

Φαίνεται πως του άρεσε του Ewan McGregor η επιστροφή ως Obi-Wan Kenobi στην ομώνυμη σειρά του Disney+ που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο. 

Μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξη στο TotalFilm ο McGregor εμφανίστηκε άκρως θετικός σε μια μελλοντική επιστροφή στο ρόλο του Jedi Master πέραν της μίνι σειράς του Obi-Wan:

Εάν παρουσιαστεί η ευκαιρία να το κάνω ξανά, τότε ψήνομαι εντελώς. Να ορίστε πάλι (είπε γελώντας) εδώ είμαι και χτυπάω τη πόρτα της Disney ξανά!

Ποιο θα είναι όμως ένα ενδεχόμενο πλαίσιο της επιστροφής του McGregor ως Obi-Wan αυτό μένει να φανεί, εάν εφόσον φυσικά η Lucasfilm τον έχει στα πλάνα της. 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Η Natalie Holt ανέλαβε το soundtrack της σειράς, όντας η πρώτη γυναίκα συνθέτρια στον κόσμο του Star Wars, ενώ o John Williams θα επιστρέψει για να συνθέσει ένα μοναδικό theme για τον Obi-Wan. 

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.