Σοκ στο The Walking Dead: Αποχώρησε η "Carol" από τη spinoff σειρά με τον Daryl

Σε μεγάλες αλλαγές προχωρά η παραγωγή ενός εκ των spinoff σειρών του TWD
27 Απριλίου 2022 23:40
Σοκ στο The Walking Dead: Αποχώρησε η "Carol" από τη spinoff σειρά με τον Daryl

Σοκ στο σύμπαν του The Walking Dead προκάλεσε η ανακοίνωση ότι η Melissa McBride αποχωρεί από την ερχόμενη spinoff σειρά του σύμπαντος με πρωταγωνιστές την Carol και τον Daryl του Norman Reedus. 

Την πληροφορία επιβεβαίωσαν στο TVLine διάφορες πηγές πως η McBride δε θα συμμετέχει τελικά στη σειρά και ενώ αρχικά ειπώθηκε ότι οι λόγοι ήταν δημιουργικής φύσεως, το AMC ξεκαθάρισε το τοπίο. 

Σε δήλωση εκπροσώπου του AMC στο TVLine αποκαλύπτεται ότι οι λόγοι πίσω από την απόφασή της "Carol" να αποχωρήσει ήταν καθαρά "λογιστικοί", αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

Δυστυχώς δε θα μπορέσει να συμμετάσχει στην ανακοινωθείσα spinoff σειρά με τον Dary Dixon και την Carol Peletier, η οποία θα εκτυλίσσεται και θα γυριστεί στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι και θα κάνει πρεμιέρα του χρόνου. Η μετεγκατάστασή της στην Ευρώπη καθίσταται αδύνατη τη δεδομένη στιγμή για την Melissa. Καταλαβαίνομε ότι οι fans θα απογοητευτούν από τα νέα, αλλά το σύμπαν του The Walking Dead συνεχίζει να μεγαλώνει και να επεκτείνεται με ενδιαφέροντες τρόπους και ελπίζουμε τα μέγιστα να ξαναδούμε την Carol στο εγγύς μέλλον. 

Το ατιτλοφόρητο spinoff σόου "Carol-Daryl" του TWD είχε ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο του 2020, με συνδημιουργούς και showrunners τους Scott M. Gimple και Angela Kang. Πλέον το σόου θα εστιάσει αποκλειστικά στον Daryl του Norman Reedus.  

To αυθεντικό σόου του The Walking Dead ολοκληρώνει εντός του 2022 τις υποχρεώσεις του με το Γ' μέρος των τελευταίων 8 επεισοδίων της 11ης σεζόν. 

Μελλοντικά πλέον αναμένεται το "Isle of the Dead" μια νέα spinoff sequel σειρά με τους Lauren Cohan και Jeffrey Dean Morgan, το "Tales of the Walking Dead" μια αυτοτελής σειρά αλλά και η τριλογία ταινιών με τον Rick Grimes του Andrew Lincoln πρωταγωνιστή.