Obi-Wan Kenobi: Ο Ewan McGregor ως ένας εξόριστος Jedi στη νέα Star Wars σειρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέα στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη σειρά του Disney Plus
25 Απριλίου 2022 16:17
Obi-Wan Kenobi: Ο Ewan McGregor ως ένας εξόριστος Jedi στη νέα Star Wars σειρά (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα της σειράς Obi-Wan Kenobi και της επιστροφής του Ewan McGregor στον εμβληματικό ρόλο του Jedi Master. 

Μερικά νέα στιγμιότυπα δημοσιεύτηκαν χάρη στο ειδικό αφιέρωμα του Total Film από τη spinoff σειρά του Star Wars για λογαριασμό του Disney Plus, όπου αποκαλύπτουν φρέσκιες ματιές στον Grand Inquisitor του Rupert Friend, καθώς και στον Obi-Wan που φαίνεται να αναζητά κάτι στον Tatooine. 

Δείτε τις νέες εικόνες: 

Η σειρά θα λαμβάνει χώρα 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "Revenge of the Sith" και θα φέρει ξανά σε σύγκρουση τον Obi-Wan Kenobi του Ewan McGregor με τον Darth Vader του Hayden Christensen, κάτι που η Lucasfilm έχει αναφέρει ως "ρεβάνς της δεκαετίας". 

Τη σκηνοθεσία του Obi-Wan έχει αναλάβει η Deborah Chow (The Mandalorian) και περιλαμβάνει επίσης στο cast του: Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Rupert Friend, Indira Varma, Sung Kang, Moses Ingram, Kumail Nanjiani, o'Shea Jackson Jr., Simon Kessell, Benny Safdie, Maya Erskine, και Rory Ross.

Το Obi-Wan Kenobi αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις 27 Μαΐου αποκλειστικά στο Disney+. Η κυκλοφορία του Disney Plus στην Ελλάδα θα γίνει επίσημα στις 14 Ιουνίου.