HBO Max: Το 2022 ξεκίνησε δυνατά και πλέον αριθμεί πάνω από 76.8 εκατ. συνδρομητές

Προσέλκυσε 3 εκατ. συνδρομητές στο πρώτο τρίμηνο του 2022
21 Απριλίου 2022 15:00
HBO Max: Το 2022 ξεκίνησε δυνατά και πλέον αριθμεί πάνω από 76.8 εκατ. συνδρομητές

Με θετικό πρόσημο ξεκινά το 2022 το HBO και το HBO Max, οι συνδρομητικές υπηρεσίες της Warner Media, που στον απόηχο της τεράστιας πτώσης που σημείωσε το Netflix, αυτές σκαρφαλώνουν. 

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, οι συνδρομητές του HBO Max αριθμούν συνολικά πάνω από 76.8 εκατομμύρια, ενώ κατάφερε να προσελκύσει πάνω από 3 εκατ. νέους συνδρομητές στην υπηρεσία μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2022. Οι συνδρομητές εντός των ΗΠΑ έφτασαν τα 48.6 εκατ. με άνοδο 4.4 εκατομμυρίων σε σχέση με πέρυσι. 

"Η ΑΤ&Τ εισέρχεται σε μια νέα εποχή" δήλωσε ο CEO της John Stankey, που αποτελεί την μητρική εταιρία της WarnerMedia, η οποία πριν από μερικές εβδομάδες ολοκλήρωσε ακόμη μια συγχώνευση με την Discovery, δημιουργώντας πλέον τη Warner Bros. Discovery.  

Η άνοδος αυτή σαφώς οφείλεται και στην παγκόσμια εξάπλωση που πραγματοποιεί το HBO Max σταδιακά, προσπαθώντας να πιάσει όσο το δυνατό περισσότερες διεθνείς αγορές μπορεί, την ώρα που και η Disney με το Disney Plus θα επεκταθεί σε δεκάδες χώρες το καλοκαίρι -ανάμεσα και η Ελλάδα. 

Η υπηρεσία HBO Max αναμένεται να λανσαριστεί επίσημα στην Ελλάδα εντός του 2022, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό σε ποιο κύμα χωρών περιλαμβάνεται.