Mindhunter: Αυτό θα ήταν το σκηνικό της 3ης σεζόν εάν επέστρεφε

Η αστυνομική σειρά του David Fincher θεωρείται πως έχει ακυρωθεί
21 Απριλίου 2022 11:33
Mindhunter: Αυτό θα ήταν το σκηνικό της 3ης σεζόν εάν επέστρεφε

Το Mindhunter είναι ένα από τα διαμάντια του Netflix που δυστυχώς δεν είχε την καλύτερη κατάληξη, καθώς θεωρείται ότι η 3η σεζόν έχει ακυρωθεί. Τώρα σε νέα του συνέντευξη στο Collider ο σκηνοθέτης των επεισοδίων της σειράς Andrew Dominik, αποκάλυψε μερικές πληροφορίες για το πώς θα ήταν η 3η σεζόν εάν όντως επέστρεφε. 

Μίλησε για τα πλάνα που είχε η παραγωγή για την 3η σεζόν του Mindhunter αναφέροντας πως η ομάδα των Agents Ford, Tench και Carr θα πήγαινε στο... Χόλιγουντ για να ζητήσει βοήθεια για τις έρευνές της. 

Χαρακτηριστικά δήλωσε: 

Αυτό που θα έκαναν με την 3η σεζόν είναι πως θα πήγαιναν στο Χόλιγουντ. Οπότε ο ένας θα μιλούσε με τον Jonathan Demme και ο άλλος με τον Michael Mann και θα είχε κάνει με τη δημιουργία των ψυχολογικών προφίλ και θα βουτούσαμε στη συνείδηση της κοινής γνώμης. Ήταν μια σεζόν που όλοι περίμεναν να κάνουν. 

Για όσους δε γνωρίζουν ο Jonathan Demme είναι ο σκηνοθέτης του βραβευμένου με Όσκαρ φιλμ, "Η Σιωπή των Αμνών" του 1991 με τον Anthony Hopkins, ενώ o Michael Mann έκανε την πρώτη κινηματογραφική μεταφορά των μυθιστορημάτων του Thomas Harris με τον Hannibal Lecter, στην ταινία "Manhunter" (Ο Ανθρωποκυνηγός) του 1986. 

Βέβαια μπορεί να θεωρείται πως έχει ακυρωθεί μια νέα σεζόν του Mindhunter αλλά η πόρτα δεν είναι εντελώς κλειστή. Ο Jonathan Groff που υποδύεται τον Agent Ford δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη πως "ένα Frozen 3 και μια 3η σεζόν του Mindhunter είναι εξίσου πιθανά".