Οι νέες εικόνες του “Star Trek: Strange New Worlds” είναι...πανέμορφες

Το Star Trek σύμπαν μεγαλώνει
11 Απριλίου 2022 12:20
Οι νέες εικόνες του “Star Trek: Strange New Worlds” είναι...πανέμορφες

Κυκλοφόρησαν οι νέες επίσημες αφίσες από το “Star Trek: Strange New World”, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις οθόνες σας πολύ σύντομα. Σε αυτές τις αφίσες βλέπουμε τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς πολύ καλύτερα, όπως τον Captain Pike, τον οποίο υποδύεται ο Anson Mount, καθώς και τον Ethan Peck ως Spock.

Το Strange New Worlds ακολουθεί τις περιπέτειες του USS Enterprise υπό την αρχηγία του καπετάνιου Pike, ενώ πλάι του θα βρίσκονται και οι Una Chin-Riley της Rebecca Romijn, Jess Bush ως Nurse Christine Chapel, Christina Chong ως La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding ως Cadet Nyota Uhura, Melissa Navia ως Lt. Erica Ortegas, και Babs Olusanmokun ως Dr. M’Benga.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Οι παραπάνω αφίσες μάς δίνουν και μια μικρή ματιά στους νέους χαρακτήρες, αλλά και σε γνώριμα πρόσωπα που έρχονται στη νέα σειρά. Και με τον Pike ως κεντρικό χαρακτήρα, σίγουρα οι fans του Star Trek είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η πρώτη σεζόν του σόου θα αποτελείται από δέκα επεισόδια. Το μέλλον του Star Trek φαίνεται λαμπρό, γιατί πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι το Star Trek 4 είναι στα σκαριά.

Η πρεμιέρα του Star Trek: Strange New Worlds θα γίνει στο Paramount+ στις 5 Μαΐου.

Tags: