Μπορεί ο Moon Knight να γίνει μέλος των Avengers; Το πρώτο επεισόδιο άφησε πίσω ένα στοιχείο

Μπορεί αυτό να είναι το μέλλον του Oscar Isaac στο MCU;
04 Απριλίου 2022 19:53
Μπορεί ο Moon Knight να γίνει μέλος των Avengers; Το πρώτο επεισόδιο άφησε πίσω ένα στοιχείο

Το πρώτο επεισόδιο του Moon Knight άφησε ένα στοιχείο -αν και αχνό προς το παρόν- για το μέλλον του χαρακτήρα εντός του MCU και πως μάλλον δεν είναι ολομόναχος στο σόου του. 

Όπως σημειώνει το ScreenRant, σε ένα σημείο του επεισοδίου "The Goldfish Problem" όπου ο Steven Grant ακούει μια ηχογράφηση με τίτλο "Staying Awake", υπάρχουν κάποιες υπόνοιες πως ίσως και να τον δούμε να συνεργάζεται με τους Avengers στο μέλλον. 

Παρά το ότι υπάρχει ένα debate για το εάν θεωρείται μέλος τους ή όχι από τα comics, η φράση που αποτελεί-κλειδί στο ενδεχόμενο αυτό είναι η εξής: Φανταστείτε να είστε στην ιστορία που διαβάζετε. Υπάρχει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο που θα θέλατε να συμμετέχετε;". Την ίδια ώρα ο Steven αναζητά πληροφορίες για την αιγυπτιακή μυθολογία. 

Σε ένα σημείο πέφτει πάνω στο "Ennead" (Εννεάδα στα ελληνικά) που είναι το αντίστοιχο πάνθεον της μυθολογίας της Αιγύπτου, θέλοντας να κλείσει στο μάτι πως ο Moon Knight συνδέεται με μια μεγαλύτερη ομάδα πανίσχυρων οντοτήτων. 

Πάντως και οι συντελεστές του σόου έχουν υπαινιχθεί πως ο Moon Knight του Oscar Isaac θα συνεργαστεί με τους Avengers. Το εάν αυτοί θα είναι οι Avengers ή κάποια άλλη ομάδα που θα σχηματιστεί στο μέλλον του MCU μένει να το δούμε. 

To Moon Knight προβάλλεται αποκλειστικά μέσα από το Disney+. Η επίσημη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας στην Ελλάδα θα γίνει τον Ιούνιο και περισσότερα θα βρείτε πατώντας εδώ