Η Ms. Marvel έρχεται για να φέρει νέα πνοή στο MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Ιούνιο η πρεμιέρα της ηρωίδας της Marvel
04 Απριλίου 2022 19:44
Η Ms. Marvel έρχεται για να φέρει νέα πνοή στο MCU (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Disney συνεχίζει να προμοτάρει την ολοκαίνουργια σειρά της streaming υπηρεσίας της. Ο λόγος γίνεται φυσικά για το Ms. Marvel, των Marvel Studios, το νέο σόου που αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το κατακαλόκαιρο στο Disney Plus.

Το σόου ξέρουμε πως θα αποτελείται από έξι επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετήσει μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως είναι ο Bilall Fallah του Bad Boys for Life, καθώς και οι Adil El Arbi, Sharmeen Obaid-Chinoy και Meera Menon.

Το μέλλον είναι στα χέρια -κυριολεκτικά- της Iman Vellani η οποία ενσαρκώνει την Khamala Khan του MCU και θα μας συστήσει στην πακιστανοαμερικάνικης καταγωγής έφηβη κοπέλα που έχει σαν ίνδαλμα την Captain Marvel. Σε αυτή τη βερσιόν φαίνεται πως αποκτά τις ικανότητές της χάρη σε ένα μαγικό βραχιόλι και ενώ έχει τις "embiggen' ικανότητές της μπορεί και να χρησιμοποιεί κοσμικές δυνάμεις παράλληλα.

Πλάι στην Iman Vellani θα παίξουν και οι Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan.

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+. Παρακάτω θα βρείτε και το νέο διαφημιστικό βίντεο.