Black Bird: Πρώτη ματιά στη νέα ψυχολογικού θρίλερ σειρά της Apple (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζει δυναμικά το Apple TV+ με πρωταγωνιστές τους Taron Egerton και Paul Walter Houser
01 Απριλίου 2022 15:45
Black Bird: Πρώτη ματιά στη νέα ψυχολογικού θρίλερ σειρά της Apple (ΦΩΤΟ)

Το Apple TV+ συνεχίζει δυναμικά με νέες και ενδιαφέρουσες κυκλοφορίες, μετά από την ιστορική νίκη της ταινίας "CODA" στα φετινά Oscars, όπου κέρδισε το βραβείο "Καλύτερης Ταινίας" και την διάθεση σειρών όπως "We Crashed" με τους Jared Leto και Ann Hathaway, "Shining Girls" με την Elizabeth Moss και "Slow Horses" με τον Gary Oldman. 

Τώρα η streaming υπηρεσία της Apple αποκάλυψε μια νέα μίνι σειρά με τίτλο "Black Bird" η οποία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα του βιβλίου "In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption", από τους James Keene και Hillel Levin. 

Σε αυτό το έξι επεισοδίων τραχύ ψυχολογικό θρίλερ πρωταγωνιστεί ένα δυνατό cast με τους Taron Egerton, Paul Walter Hauser, Sepideh Moafi, Greg Kinnear και Ray Liotta. Τη σκηνοθεσία των πρώτων τριών επεισοδίων -τουλάχιστον- υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Michaël R. Roskam (“Bullhead,” “The Drop”), σε σενάριο του Dennis Lehane. 

Δείτε τις πρώτες εικόνες: 

Η σύνοψη της σειράς: 

Εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα και όταν το καμάρι της ομάδας ποδοσφαίρου του λυκείου, γιος του αστυνομικού και καταδικασμένος έμπορος ναρκωτικών Jimmy Keene (Taron Egerton) καταδικάζεται σε 10 χρόνια φυλάκιση ελάχιστης ασφαλείας, του δίνεται η επιλογή μιας ζωής: να μπει σε μια μέγιστης ασφαλείας φυλακή με ψυχικά διαταραγμένους τρόφιμους και να γίνει φίλος με τον ύποπτο κατά συρροή δολοφόνο Larry Hall (Paul Walter Hauser), ή να μείνει εκεί που είναι και να εκτίσει ολόκληρη την ποινή του χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με όρους. Ο Keene συνειδητοποιεί γρήγορα ότι η μόνη του διέξοδος είναι να εξομολογηθεί και να ανακαλύψει πού είναι θαμμένα τα σώματα πολλών νεαρών κοριτσιών πριν περάσει η έφεση του Hall. Αλλά αυτός ο δολοφόνος λέει την αλήθεια; Ή είναι απλώς μια άλλη ιστορία από έναν κατά συρροή ψεύτη; Αυτή η δραματική και συναρπαστική ιστορία ανατρέπει το είδος των αστυνομικών σειρών επιστρατεύοντας τη βοήθεια των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα για να λύσουν τα μυστήρια του.

Το "Black Bird" θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου με τα πρώτα δύο επεισόδια διαθέσιμα μόνο στο Apple TV+.