Peaky Blinders: Το φινάλε της 6ης σεζόν θα έχει διάρκεια όσο μια ταινία

Προετοιμασίες για το...κινηματογραφικό του μέλλον
26 Μαρτίου 2022 17:05
Peaky Blinders: Το φινάλε της 6ης σεζόν θα έχει διάρκεια όσο μια ταινία

Προετοιμασία για το κινηματογραφικό του μέλλον κάνει το Peaky Blinders, όπως μαθαίνουμε από τον σκηνοθέτη της σειράς, Anthony Byrne. 

Μιλώντας στο RadioTimes.com ο Byrne αποκάλυψε ότι το φινάλε του Peaky Blinders θα έχει διάρκεια ολόκληρης ταινίας και συγκεκριμένα θα είναι 81 λεπτά. Όσα δήλωσε χαρακτηριστικά: 

"Είναι το πιο Peaky πράγμα που μπορούμε να κάνουμε για το τελευταίο αντίο. Θα είναι ένα πολύ, πολύ διαφορετικό επεισόδιο από την υπόλοιπη σεζόν. Θα είναι κάτι πάρα μα πάρα πολύ διαφορετικό από όσα έχουμε κάνει προηγουμένως. Είναι πολύ επικό σε κλίμακα. Μοιάζει με ταινία και είναι σαν την πρόβα τζενεράλε για την μεγάλη ταινία. 

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το στήσιμο του 6ου και τελευταίου επεισοδίου της 6ης σεζόν, καθώς γνωρίζουμε από τον δημιουργό του σόου, Steven Knight, πως στα σκαριά βρίσκεται μια ταινία που θα ξεκινήσει γυρίσματα εντός του 2023, ενώ εξετάζονται και spinoffs

Το προτελευταίο 5ο επεισόδιο της 6ης σεζόν θα προβληθεί αύριο 27 Μαρτίου στο BBC, ενώ την επόμενη Κυριακή 4 Απριλίου θα κάνει πρεμιέρα το τελευταίο επικών διαστάσεων επεισόδιο. 

Στο ελληνικό Netflix η τελευταία σεζόν θα είναι διαθέσιμη από τις 10 Ιουνίου.