Νέα κλεφτή ματιά στο The Staircase του HBO με τους Colin Firth και Toni Collette (ΦΩΤΟ)

Βασισμένο στην πραγματική υπόθεση ενός μεγάλου μυστηρίου
25 Μαρτίου 2022 16:10
Νέα κλεφτή ματιά στο The Staircase του HBO με τους Colin Firth και Toni Collette (ΦΩΤΟ)

Μέσα από το ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair, αποκαλύφθηκαν νέα στιγμιότυπα από την πολυαναμενόμενη μίνι σειρά του HBO, "The Staircase" η οποία βασίζεται στην πραγματική υπόθεση ενός μεγάλου μυστηρίου. 

Τη σειρά επιμελείται ως showrunner ο Antonio Campos (The Devil All The Time)-σκηνοθετήσει κιόλας τα έξι από τα 8 επεισόδια- και η Maggie Cohn, ενώ πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ, Colin Firth, και η Toni Collette. Πρόκειται για τη σειρά που βασίζεται στο ομώνυμο γαλλικό ντοκιμαντέρ  που χρονολογεί τον παράξενο θάνατο της Kathleen Peterson, με τον σύζυγό της Michael να βρίσκεται στο στόχαστρο ως ο επικρατέστερος αυτουργός. 

Μαζί τους πλαισιώνει ένα δυνατό cast με τους Candance Zamperini, Sophie Turner, Dane DeHaan, Patrick Schwarzenegger, Michael Stuhlbarg και Parker Posey. 

Η ιστορία έχεις ως εξής:

Η Kathleen είχε βρεθεί στο σπίτι της στη Β. Καρολίνα έχοντας πέσει από τα σκαλιά στις 9 Δεκεμβρίου του 2001. Ο σύζυγός της όντας βετεράνος στρατιωτικός, συγγραφέας αλλά και υποψήφιος δήμαρχος της περιοχής, καταδικάστηκε για τον φόνο της Kathleen το 2003. Οι εισαγγελείς υποστήριξαν ότι ο Μάικλ σκότωσε τη γυναίκα του, αυτός μετά ισχυρίστηκε ότι έπεσε μετά από κατανάλωση αλκοόλ και Valium. Ωστόσο, μια νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Kathleen πέθανε από πολλαπλά τραύματα, συμπεριλαμβανομένων χτυπημάτων στο πίσω μέρος του κεφαλιού της με αμβλύ αντικείμενο. Ο Μάικλ πέρασε χρόνια στη φυλακή πριν ακυρωθεί η καταδίκη του. Το 2017, ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερος με την πάροδο του χρόνου.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες: 

Το The Staircase θα κάνει πρεμιέρα μέσα στην άνοιξη στο HBO Max.