Cobra Kai: Κρατηθείτε γιατί η 5η σεζόν θα φέρει γνώριμα Karate Kid πρόσωπα

Λέτε ένα από αυτά να είναι η Hilary Swank;
22 Μαρτίου 2022 14:30
Cobra Kai: Κρατηθείτε γιατί η 5η σεζόν θα φέρει γνώριμα Karate Kid πρόσωπα

Είναι σίγουρο πλέον πως το Cobra Kai θα συνδεθεί ακόμη πιο στενά με το παρελθόν του Karate Kid franchise και στην ερχόμενη 5η σεζόν θα δούμε όχι ένα αλλά...πολλά cameos. 

Τουλάχιστον αυτό υπόσχονται οι δημιουργοί του σόου μιλώντας στο Deadline και συγκεκριμένα ο συνδημιουργός Jon Hurwitz αναφέρθηκε στα όσα αναμένονται στην 5η σεζόν. Εκτός του ότι θα έχει μπόλικη τρέλα και φυσικά καράτε, θα εμφανιστούν μερικά γνώριμα πρόσωπα. 

Στη 4η σεζόν όλοι γνώριζαν ότι θα οδηγηθούμε στο τουρνουά. Τώρα για την 5η σεζόν κανείς δε ξέρει που πάμε. Εμείς ξέρουμε γιατί την κάναμε ήδη. Έχει μπόλικη τρέλα, ειδικά αν είστε fans του franchise θα δείτε ίσως μερικά γνώριμα πρόσωπα να εμφανίζονται και ίσως όχι. Σίγουρα θα έχει πολύ καράτε. 

Σε προηγούμενες συνεντεύξεις των συντελεστών και των ηθοποιών το όνομα της οσκαρικής Hilary Swank από το "The Next Karate Kid" έχει ακουστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα, ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ο Mike Barnes του Sean Kanan, που ήταν ο παλιόφιλος του Terry Silver (Thomas Ian Griffith), αλλά και ο "Snake" του Jonathan Avildsen από το Karate Kid III που επίσης είχε πάρε-δώσε με τον Silver.