Kung Fu Panda: Επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix και φυσικά με τον Jack Black

Το λατρεμένο πάντα της Dreamworks σε νέες kung fu περιπέτειες
16 Μαρτίου 2022 16:36
Kung Fu Panda: Επιστρέφει με νέα σειρά στο Netflix και φυσικά με τον Jack Black

Η DreamWorks Animation ανακοίνωσε την επιστροφή του Kung Fu Panda μέσα από μια νέα σειρά εντός του σύμπαντος που θα προβληθεί μέσω του Netflix

Ο λόγος για το Kung Fu Panda: The Dragon Knight στο οποίο ο απολαυστικός Jack Black θα επιστρέψει για να δανείσει την φωνή του στον Πο. Μια πρώτη ματιά που δόθηκε στη σειρά μέσα από στιγμιότυπα αποκαλύπτει τους δύο ανταγωνιστές του Πο, δύο νυφίτσες που ταξιδεύουν έχοντας στην κατοχή τους μυστικιστικά όπλα. 

Στη νέα του περιπέτεια όμως ο Πο δε θα είναι μόνος καθώς θα συμμαχήσει με έναν...Άγγλο ιππότη. 

Οι πρώτες εικόνες της νέας σειράς: 

Η σύνοψη του Kiung Fu Panda: The Dragon Knight: 

Ο Jack Black επιστρέφει στο Kung Fu Panda για τη νέα σειρά Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Όταν δύο μυστηριώδεις νυφίτσες βάζουν στο στόχαστρό τους μια συλλογή τεσσάρων μυθικών όπλων, ο Πο θα πρέπει να αφήσει το σπίτι του και να ξεκινήσει μια παγκόσμια περιπέτεια για τη λύτρωση και τη δικαιοσύνη που θα τον βρει να συμμαχεί με έναν θεότρεο Άγγλο ιππότη ονόματι Wandering Blade. Το αταίριαστο αυτό δίδυμο ξεκινά τη δική του επική περιπέτεια για να βρει πρώτο αυτά τα μαγικά όπλα και να σώσουν τον κόσμο από την καταστροφή -και ίσως μάθουν μερικά πράγματα ο ένας για τον άλλο στην πορεία. 

Ακόμη δεν υπάρχει ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας στο Netflix.