Ms. Marvel: Η νέα νεανική ηρωίδα του MCU αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Ένα ακόμη διαφορετικό project έρχεται για το σύμπαν της Marvel Studios στο Disney Plus
15 Μαρτίου 2022 16:06
Ms. Marvel: Η νέα νεανική ηρωίδα του MCU αποκαλύπτεται με ένα πρώτο trailer

Μπορεί η πρεμιέρα του Moon Knight να απέχει δύο εβδομάδες ακόμα αλλά η Marvel Studios αποφάσισε από τώρα να αποκαλύψει ποια θα είναι η επόμενη σειρά του MCU στο Disney Plus. 

Ο λόγος για τη Ms. Marvel που εδώ και καιρό είχαμε δει ένα sneak peek, όμως τώρα κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer της σειράς που φαντάζει ως ένα ακόμη πολύ διαφορετικό project του MCU, ενώ έγινε γνωστό πως θα κάνει πρεμιέρα εντός του Ιουνίου. 

Το μέλλον είναι στα χέρια -κυριολεκτικά- της Iman Vellani η οποία ενσαρκώνει την Khamala Khan του MCU και θα μας συστήσει στην πακιστανοαμερικάνικης καταγωγής έφηβη κοπέλα που έχει σαν ίνδαλμα την Captain Marvel. Σε αυτή τη βερσιόν φαίνεται πως αποκτά τις ικανότητές της χάρη σε ένα μαγικό βραχιόλι και ενώ έχει τις "embiggen' ικανότητές της μπορεί και να χρησιμοποιεί κοσμικές δυνάμεις παράλληλα. 

Η αφίσα της σειράς: 

Να θυμίσουμε πως η Iman Vellani θα επανεμφανιστεί στο The Marvels (Φεβρουάριος 2023), το sequel της Captain Marvel, πλάι στην Brie Larson και την Teyonah Paris. Τη σκηνοθεσία των έξι  επεισοδίων έχουν αναλάβει οι Adil El Arbi και BilallFallah (Bad Boys for Life, Moon Knight), Sharmeen Obaid-Chinoy, και Meera Menon

Στο cast συμμετέχουν οι: Aramis Knight ως Kareem/Red Dagger, Saagar Shaikh ως Amir Khan, Rish Shah ως Kamran, Matt Lintz ως Bruno Carrelli, Zenobia Shroff ως Muneeba Khan και Mohan Kapur ως Yusuf Khan. 

To Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιουνίου του 2022 αποκλειστικά στο Disney+. Απολαύστε το trailer παρακάτω υπό τους ήχους του "Blinding Lights" του The Weeknd