Ms. Marvel: Αποκαλύπτεται η εμφάνιση της Kamala Khan στο MCU (ΦΩΤΟ)

Πρώτη ματιά στη στολή με την Iman Vellani από το πλατό της σειράς
03 Μαΐου 2021 13:43
Ms. Marvel: Αποκαλύπτεται η εμφάνιση της Kamala Khan στο MCU (ΦΩΤΟ)

Τον περασμένο Δεκέμβριο στο Disney Investor's Event είχαμε πάρει μια πρώτη γεύση από το "Ms. Marvel", την επερχόμενη σειρά που θα μας συστήσει στην Kamala Khan, που την υποδύεται η πρωτοεμφανιζόμενη Iman Vellani. Τώρα ο φακός των παπαράτσι απαθανάτισε μερικά νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς του Disney Plus, τα οποία συνεχίζοντα αυτόν τον καιρό στην Ατλάντα.

Αυτές είναι πιο αποκαλυπτικές από το "sizzle reel" που είδαμε τον Δεκέμβριο καθώς μας δίνεται μια καλή ματιά στην στολή της Ms. Marvel στο MCU, η οποία φαίνεται να ακολουθεί πιστά τη σχεδιαστική γραμμή των comics αλλά και του πρόσφατου βιντεοπαιχνιδιού Marvel's Avengers της Crystal Dynamics. 

Απολαύστε τα στιγμιότυπα παρακάτω, όπως τα δημοσίευσε το Just Jared:

Φαίνεται πως η Marvel προτιμάει τελευταία να τιμήσει τις comic ρίζες των στολών, όπως είδαμε με τη νέα στολή της Scarlet Witch στο WandaVision, τον Captain America του Sam Wilson, αλλά και αυτής της Kate Bishop στο Hawkeye

Για όσους δεν γνωρίζουν η Ms. Marvel είναι η πρώτη αμερικανοπακιστανικής καταγωγής ηρωίδα της Marvel και ένθερμη fan της Captain Marvel, που την υποδύεται στο MCU η Brie Larson. Οι δυο τους άλλωστε αναμένεται να συναντηθούν στο Captain Marvel 2, όπως έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν και θα αναπτύξουν τη συνεργασία τους. 

Προς το παρόν γνωρίζουμε ότι το Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη του 2021 αποκλειστικά στο Disney+.