Η Kiernan Shipka παίζει στο “Swimming with Sharks” της Kathleen Robertson του “Bates Motel” (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα έξι επεισόδια έρχονται στις 15 Απριλίου
15 Μαρτίου 2022 15:15
Η Kiernan Shipka παίζει στο “Swimming with Sharks” της Kathleen Robertson του “Bates Motel” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε το trailer της νέας σειράς της Kathleen Robertson (The Expanse, Bates Motel), που ακούει στο όνομα “Swimming with Sharks” και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι The Roku.

Εδώ πρωταγωνιστεί η Diane Kruger (The Bridge, National Treasure) και η Kiernan Shipka (The Chilling Adventures of Sabrina), καθώς εξερευνά την ύπουλη πλευρά του συστήματος του Χόλιγουντ. Η Shipka υποδύεται μία νεοπροσληφθέντα οικότροφο/βοηθό, την Lou, που πρόκειται να ανατρέψει τα πράγματα που συμβαίνουν με το όχι και τόσο καλό αφεντικό της που υποδύεται η Kruger.

Η επίσημη σύνοψη της σειράς:

Όταν η Lou Simms ξεκινά την πρακτική της στην Fountain Pictures, φαίνεται σαν μια αφελής νεοφερμένη στο Χόλιγουντ, καθώς είναι αρκετά εντυπωσιασμένη από την διαβόητη διευθύντρια Joyce Holt. Στην πραγματικότητα, όμως η Lou έκανε εκτενή έρευνα για την Joyce και δεν χαίρεται παρ’ όλα αυτά για την πρακτική της, καθώς έχει εμμονές και θα κάνει τα πάντα για να έρθει κοντά με το είδολό της.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Donald Sutherland, Thomas Dekker, Finn Jones, Erika Alexander, Ross Butler και Gerardo Celasco. Τη σειρά σκηνοθετεί ο Tucker Gates (The Morning Show, The Stand).

Αξίζει να αναφερθεί πως και τα έξι τριαντάλεπτα επεισόδια θα παιχτούν αμέσως στο The Roku Channel εντελώς δωρεάν στις 15 Απριλίου.

Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.