Η DC θα φέρει κι άλλη spin-off σειρά με την Harley Quinn στο HBO Max

Θα είναι στο ίδιο σύμπαν
15 Μαρτίου 2022 12:41
Η DC θα φέρει κι άλλη spin-off σειρά με την Harley Quinn στο HBO Max

Η DC έχει βάλει σκοπό να φέρει κυριολεκτικά τα πάντα στο HBO Max, αφού εκτός από τη σειρά κινουμένων σχεδίων της Harley Quinn με πρωταγωνίστρια την Kaley Cuoco, μάθαμε ότι έρχεται ακόμη ένα σόου.

Και ενώ οι fans περίμεναν με αγωνία την 3η σεζόν εδώ και καιρό, ο συνδημιουργός της σειράς Patrick Schumacker μόλις ανακοίνωσε ότι μια spin-off σειρά είναι στα σκαριά για την streaming υπηρεσία. Το σόου ανακοινώθηκε στο SXSW πάνελ κατά τη διάρκεια του Not Kidding Around: Warner Bros. Animation and the Reimagining of Iconic Characters for a Adult Audience.

Μέχρι στιγμής γνωρίζουμε πως αυτό το spin-off ονομάζεται “Noonan’s” και θα επικεντρωθεί γύρω από τον Kite Man, αφού αγοράσει το Noonan’s Bar. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, αυτό είναι το στέκι για τον εγκληματικό υπόκοσμο του Gotham και αυτή η τοποθεσία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Demon Annual το 1993. Το μπαρ αυτό πήρε το όνομά του από τον δολοφόνο Sean Noonan.

Μιλώντας για το σόου κατά τη διάρκεια του πάνελ ο Schumacker είπε:

Προσπαθεί να διευθύνει το μπαρ μόνος του (ο Kite Man), αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο. Έχουμε την Harley και την Ivy να εμφανίζονται στο πρώτο επεισόδιο, αλλά μετά από αυτό θα δείτε και άλλους διαφορετικούς κακούς που θα εμφανίζονται, όπως ο Lex Luthor και ο Bane. Θα είναι κάτι σαν το Cheers για τους supervillains.

Μετά από αυτές τις δηλώσεις, ο Schumacker επιβεβαίωσε πως αυτό το σόου βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και καιρό και τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν ή μπορεί και να μην το δούμε καν.

Τέλος, εκείνος είπε πως η νέα σεζόν του Harley Quinn θα έρθει “σύντομα”. Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.